Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 31 december 2020

Nieuwsbrief Toerisme: december

Nieuwsbrief Gemeentebestuur De Panne
Bekijk deze mail online
top nieuwsbrief


Nieuwsbrief Toerisme 4    

#/photo_beschrijving/#

Wat een jaar...

2020...

Een jaar om vlug of net niet vlug te vergeten.

Een jaar waarin zoveel plannen in duigen vielen en veel mensen het moeilijk hadden.

Ook op vlak van vrije tijd was het niet evident activiteiten te voorzien.
Desondanks slaagden de verschillende diensten Vrije Tijd er in om de inwoners, tweedeverblijvers en toeristen toch wat ontspanning, weliswaar op een coronaproof manier, aan te bieden.

Zo ontstonden heel wat creatieve ideeën en resulteerde dit in een heuse zomermap met tal van leuke to do's zoals zoektochten, fietstochtjes, wandelingen langsheen prachtige kunstwerken, digitale voorleessessies, De Panne Passe-Partout met animatie door artiesten van aller aard, ... om met de bubbel te doen.

Dat het een overdonderend succes was, bewezen de honderden deelnemers. Zo gingen er maar liefst 500 kiddiebags (zakje vol met knutselideetjes) de deur uit. Tevens namen een 1000-tal families deel aan de kindvriendelijke zomerzoektocht.

Maar ook tijdens het najaar en eindjaar wist het vernieuwde creatieve aanbod veel mensen te bekoren. Opnieuw waren de verschillende zoektochten, de knutselactiviteiten en andere alternatieve to do's een groot succes.

Tevens kon de winterlichtjeswedstrijd op heel wat medewerking van inwoners, handelaars en tweedeverblijvers rekenen. Zo schreven maar liefst 170 mensen zich in om hun hun woning, handelszaak extra in de lichtjes te zetten. Hieruit vloeide een mooie winterlichtwandeling die je nog tot en met 6 januari kan doen. Het gedetailleerde plan vind je op www.depanne.be/winterverlichting

Wat het overige activiteitenaanbod betreft, vind je dit terug in het eindejaarboekje op www.depanne.be/kerst.

Zo kan je nog genieten van een portie 'Kunst in de straat', een uitdagende bubble run, een gezinsvriendelijke zoektocht naar verdwaalde elfjes, een gezellig digitaal voorleesfilmpje,...

Ben je nog op zoek naar een eindejaars- of nieuwjaarskadootje? Of zoek je een lekkere afhaalmaaltijd zodat je zelf niet in de keuken hoeft te staan? Neem dan zeker een kijkje op www.depanne.be/takeaway.

Als afsluiter danken wij iedereen nog voor het bezoeken van De Panne en Adinkerke dit jaar en wensen we iedereen een gezond 2021!

Hopelijk mogen we jullie ook in 2021 snel terug ontvangen!

Toerisme De Panne

Meer nieuws

Bekijk ons volledig nieuws- en activiteitenoverzicht twitter facebook
© Gemeentebestuur De Panne | info@depanne.be | 058-42 16 16

Verstuurd naar vlaamsnieuws@gmail.com - uitschrijven