Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 7 december 2020

Gemeente Mol: Seniorenraad bedankt 150 vrijwilligers voor hun warmte en inzet

Seniorenraad bedankt 150 vrijwilligers voor hun warmte en inzet

Op vrijdag 4 december klopte de seniorenraad aan bij 150 vrijwilligers met een bedankkaartje en een witte kerstroos. Een symbolisch cadeau: wit is de kleur van hoop. Hoop voor een 2021 dat anders is dan dit onwezenlijke coronajaar. En een plantje dat verzorging nodig heeft zodat de ontvangers stilstaan bij de massa's draagkracht die ze als vrijwilligers uitstralen naar ouderen. De actie werd enorm gewaardeerd!

Lees verder

Rioleringswerken Ezaart zitten perfect op schema

De rioleringswerking in Ezaart zitten perfect op schema. De beoogde einddatum van mei 2021 blijft nog steeds realistisch, uiteraard onder voorbehoud van het weer de komende maanden en onvoorziene werfomstandigheden. De aannemer werkt tot en met vrijdag 18 december. Daarna liggen de werken door de kerstvakantie twee weken stil. De bewoners worden via een brief op de hoogte gebracht over het verdere verloop van de werken.

Lees verder

Kerstgeb(e)uren: wandel door de mooist versierde kerststraten van MooiMol

Zin om een frisse neus te halen tijdens een gezellige kerstwandeling? Inwoners van verschillende gehuchten zetten hun beste beentje voor en versierden hun huis en voortuin zo mooi mogelijk. Ze strijden voor de titel van 'Mooiste kerststraat' van onze gemeente. Plan een wandeling aan de hand van de deelnemende straten en stem op je favoriet op www.visitmol.be/kerstgebeuren.

Lees verder

Gemeentebestuur informeert jeugdverenigingen over actuele regels

Op vrijdag 4 december informeerde het gemeentebestuur alle Molse jeugdverenigingen over de actuele maatregelen voor het organiseren van activiteiten. Met de mailing geven we een antwoord op de vele vragen die de verenigingen hebben. Het gemeentebestuur is trots op de  vele creatieve inspanningen die jeugdverenigingen leveren om hun leden een online activiteitenaanbod aan te bieden. Dit online aanbod zal voortgezet worden voor de +12-jarigen. Voor de -12-jarigen behoren activiteiten in openlucht opnieuw tot de mogelijkheden.

Lees verder