Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 4 december 2020

Gemeente Mol: Medisch coördinatieoverleg 3 december: “Op goede weg, maar moeten alert blijven”

Medisch coördinatieoverleg 3 december: "Op goede weg, maar moeten alert blijven"

We zijn op de goed weg, maar we moeten uiterst alert blijven voor opstoten. Dat was donderdagochtend 3 december de belangrijkste conclusie van het medisch coördinatieoverleg. Daarnaast werd in het overleg voor het eerst gesproken over onze mogelijke rol in de nationale vaccinatiestrategie. We zetten alles wat besproken werd op een rij.

Lees verder

Nieuwe editie 'Molse Tijdingen 2020' vanaf 5 december te koop

Het boek 'Molse Tijdingen 2020' is vanaf 5 december te koop! Voor 20 euro koop je een exemplaar bij een van de verkooppunten. Geniet van 288 bladzijden Molse geschiedenis, rijk geïllustreerd met honderden foto's. Een toffe cadeautip voor het eindejaar!

Lees verder

4.765 bedankkaartjes vinden weg naar vrijwilligers op 'Dag van de Vrijwilliger'

Zaterdag 5 december is de 'Internationale dag van de Vrijwilliger'. Een dag die Molse verenigingen, vrijwilligersorganisaties en het gemeentebestuur aangrijpen om hun vrijwilligers massaal te bedanken. Ze doen dit onder andere met gratis bedankkaartjes die Vrijwilligerscentrale Mol speciaal voor deze gelegenheid liet drukken. Heel wat organisaties maakten hiervan gebruik en bestelden tijdig hun bedankkaartjes: in totaal maar liefst 4.765 stuks. Dankjewel vrijwilliger, jij maakt het verschil!

Lees verder

Aangekondigde verkeersacties lokale politie in december

De lokale politie Balen-Dessel-Mol plant ook in december weer enkele verkeersacties. Op dinsdag 8 december patrouilleren agenten in het Centrum en in de omgeving van de dinsdagmarkt. Hardrijders riskeren op zondag 13 december een boete tijdens de snelheidscontroles op de Reuselseweg. Op vrijdag 18 december wordt gecontroleerd op gordeldracht en gsm-gebruik achter het stuur. Ook op andere dagen mag je je aan controles verwachten, respecteer daarom steeds de verkeersregels.

Lees verder