Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 30 december 2020

Gemeente Mol: Brandweer zone Kempen werft aan

Brandweer zone Kempen werft aan

Brandweer zone Kempen zoekt voor verschillende functies kandidaten. Interesse? Alle nodige info over de vacatures vind je op kempen.hulpverleningszone.be/pagina/vacatures. De uiterste datum voor het indienen van je kandidatuur is 17 januari 2021, uitgezonderd de vacature van directeur bedrijfsvoering (29 januari 2021).

Lees verder

Nieuwsbrief zet 35 jaar verzustering met Santo Tomás in de kijker

De winternieuwsbrief 'Zusters: Santo Tomás – Mol – Kara' zal je ongetwijfeld weten te boeien. Het is een gezamenlijke uitgave van het Nicacomité, het Kara Karacomité en het gemeentebestuur over de stedenbanden. De nieuwsbrief besteed veel aandacht aan 35 jaar verzustering met Santo Tomás. Daarnaast kijken we ook terug in de tijd naar de jongerenuitwisselingen en geven we het woord aan onze vrienden in Kara Kara. Veel leesplezier!

Lees verder

Start aanmeldingsperiode 1e leerjaar 'Schooltje van de Hei' voor voorrangsgroep

Op maandag 4 januari start ook voor het 'Schooltje van de Hei' de aanmeldingsperiode voor de voorrangsgroep. Op 1 september 2021 start het schooltje een 1ste leerjaar op. Gaat jouw kind volgend schooljaar 2021-2022 naar het 1ste leerjaar? Zou je hem of haar het liefst inschrijven voor het Schooltje van de Hei? Meld je dan tussen 4 en 18 januari aan via www.gemeentemol.be/aanmeldenscholen.

Lees verder

Bewoners woonzorgcentrum Ten Hove krijgen kaartjes van 'Het Schrijvertje'

De kinderen van het derde leerjaar van basisschool 'Het Schrijvertje' maakten voor alle bewoners van woonzorgcentrum Ten Hove een mooi kaartje. Rekening houdend met de coronamaatregelen, zijn de kaartjes verdeeld naar de bewoners. Het was een leuke verrassing voor onze bewoners. Bedankt allemaal!

Lees verder