Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 21 december 2020

Gemeente Hooglede: Hoe het mobiliteitsplan voor Gits tot stand is gekomen

Gemeente Hooglede
Hoe het mobiliteitsplan voor Gits tot stand is gekomen
De geplande rioleringswerken zorgden voor de opportuniteit om, van een blanco blad, te starten met een mobiliteitsplan voor Gits.Het mobiliteitsplan voor Gits kwam tot stand door inspraak en extern advies van 2 verschillende verkeersdeskundigen (AWV en Studiebureau Demey).
Lees verder

Extra plaatsen voor Blokken@Ooglé
Door de vraag aan extra blokplaatsen werd er binnen de gemeente gekeken of het mogelijk was om de huidige locatie te verruimen tijdens de kerstvakantie.
Lees verder

Preventie polarisering en radicalisering
Tussen groepen mensen kunnen spanningen ontstaan die het samenleven in een stad, wijk, school bedreigen. De gemeente wil de komende jaren verder inzetten op deze thema's door zich te richten op drie pijlers: preventie, interventie en repressie.
Lees verder

Infomagazine - wintereditie
Deze week wordt het infomagazine bedeeld. Deze wintereditie staat in het teken van een hart voor #8830. Kom meer te weten over de lopende acties, ontdek de gedichtenwandeling en doe mee aan onze winterzoektocht!
Lees verder

Van oud naar nieuw?
Nieuwe gsm onder de kerstboom? √Čindelijk die nieuwe koffiezet? Tof! Maar denk er aan om je defecte spullen binnen te brengen. Dat kan gratis op je recyclagepark of in een ander Recupel-inzamelpunt. Zo kunnen we de onderdelen sorteren en recycleren.
Lees verder