Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 16 december 2020

Gemeente Hooglede: Gedichtenwandeling

Gemeente Hooglede
Gedichtenwandeling
De voorbije weken kregen meer dan 40 ramen van lokale handelaars en gemeentelijke gebouwen een opfleurend gedicht. Deze gedichten, geschreven door lokale auteurs van #8830, werden uitgewerkt in twee wandelingen van ongeveer 3 km. Er werd ook een (kinder)wedstrijd uitgewerkt. Lees er hier alles over!
Lees verder

Verkoop afvalstickers verlengd tot eind mei 2021!
De nieuwe afvalzakken van MIROM Roeselare worden intussen ongeveer een jaar gebruikt. Toch zijn er nog altijd mensen met een voorraad oude afvalzakken. Deze zakken worden nog tot 31 december 2021 opgehaald, maar enkel als ze voorzien zijn van een correcte afvalsticker.
Lees verder

Schrijf mee, schrijf een gedicht!
Doe je ook mee met de gedichtenactie? Schrijf jouw bemoedigend gedicht, hang ze uit aan je raam en/of post ze op sociale media met een hart voor #8830. Samen kleuren we onze gemeente.
Lees verder

Doe zo voort, hou vol!
Ook de jeugdverenigingen hebben in 2020 al ontzettend mooi werk geleverd. Ook in moeilijke omstandigheden slaagden ze er in om hun werking in veilige omstandigheden te blijven organiseren. Dikke merci, doe zo voort en... hou vol!
Lees verder

Soeperbedankt!
Wil jij graag iemand bedanken met een kop lekker warme soep van Dieter Coppens? Laat het hem weten en wie weet passeert hij met zijn soepbus langs de persoon die jij graag wil bedanken.
Lees verder