Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 23 december 2020

Gemeente Hooglede: Bubbels leeg? Flessen naar de glasbol

Gemeente Hooglede
Bubbels leeg? Flessen naar de glasbol
Het worden geen feestdagen als anders, maar in de eigen bubbel kan er toch wel een flesje bubbels gekraakt worden. Blijf niet zitten met de lege flessen en breng ze naar een glasbol in de buurt. Is die vol, zet de flessen er zeker niet naast, want dit is sluikstorten.
Lees verder

Doe het afvalexamen en win een mooie prijs
Nieuwjaar, dan is het ook tijd voor examens. MIROM stelde een examen op met 20 vragen. Test je kennis en nodig je vrienden en familie uit om dat ook te doen. Haal je minstens 15/20 en dus grote onderscheiding? Dan maak je kans op een upcycling-prijs van onder de kerstboom.
Lees verder

Vereniging of school? Werk mee aan operatie proper!
Voor het vierde jaar op rij engageren scholen en verenigingen zich voor Operatie Proper. De deelnemers worden financieel beloond voor, én logistiek ondersteund in hun strijd tegen zwerfvuil en sluikstort in de buurt.
Lees verder

Reizen naar België vanuit het Verenigd Koninkrijk zijn verboden
Alle reizen naar België vanuit het Verenigd Koninkrijk door middel van passagiersvervoer zijn verboden. Lees hier het besluit uit het Ministerieel Besluit van 21 december 2020.
Lees verder

Vacature - ATTACHÉ Strategische Coördinatie en Communicatie
ATTACHÉ Strategische Coördinatie en Communicatie (niveau A - m/v/x) - parket procureur des Konings West-Vlaanderen - contract onbepaalde duur - 1 vacante plaats.
Lees verder