Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 21 december 2020

Gemeente Beernem: Paassportkamp

Paassportkamp
In de tweede week van de paasvakantie (12-16 april) organiseren we in sportpark Drogenbrood een sportkamp voor kinderen van de lagere school. We verdelen de kinderen in drie groepen (1ste en 2de leerjaar, 3de en 4de leerjaar, 5de en 6de leerjaar) en werken voor elke groep een leuk sportaanbod uit.
Lees verder

Jouw mening telt! Vul onze klimaatenquête in!
Heb jij goede ideeën voor het klimaatplan? Wat vind jij belangrijk, wat lijkt jou minder zinvol? Wat wil jij zelf doen of doe je al? Geef via onze enquête jouw mening over lokale klimaatacties en wat we samen kunnen doen. Je kan de enquête invullen van 1 tot 31 januari 2021. Dit duurt ongeveer 10 minuten.
Lees verder

Hartverwarmende initiatieven voor de sociaal kwetsbaren binnen onze gemeente
The Lions Oostkamp zorgde ook dit jaar, onder de noemer Xmas-4-all, voor 85 kerstmandjes om te verdelen onder de sociaal kwetsbaren binnen onze gemeente. Het korps van Politiezone Het Houtsche schreef kerstkaartjes met warme boodschappen. De medewerkers van het Sociaal Huis hebben de afgelopen dagen deze mandjes én de kerstkaartjes op een discrete manier bezorgd aan onze kwetsbare gezinnen en alleenstaanden.
Lees verder