Doorgaan naar hoofdcontent

Football Talk. Fellaini scoort opnieuw en zit in Chinese bekerfinale - Liverpool twee maanden zonder Jota

HLN
Football Talk. Fellaini scoort opnieuw en zit in Chinese bekerfinale - Liverpool twee maanden zonder Jota
Liverpool-aanvaller Diogo Jota liep deze week in het Champions League-duel tegen het Deense Midtjylland een knieblessure op en staat mogelijk twee maanden aan de kant, zo bevestigde Jürgen Klopp.
Lees verder

Alderweireld en Tottenham verspelen zege tegen Crystal Palace van Benteke
Tottenham en Crystal Palace deelden de punten in een bikkelharde Londense derby. Liverpool kan zo de leiding overnemen van de Spurs, als het vanavond kan winnen van Fulham. Crystal Palace staat elfde met zeventien punten.
Lees verder

Prinses Eugenie alweer vertrokken uit Harry's Frogmore Cottage
Prinses Eugenie en haar man voelden zich toch niet zo thuis in hun nieuwe optrekje in Windsor, Frogmore Cottage. Het paar is in november verhuisd naar het huis, dat zij delen met Harry en zijn vrouw Meghan. Maar volgens Britse media is de zwangere prinses na zes weken alweer vertrokken.
Lees verder

Bergen boekt verdiende zege tegen Oostende
Landskampioen Oostende verloor in eigen huis tegen vicekampioen Bergen. Na een uiterst sterke tweede helft gingen de Walen in een spannende slotfase verdiend met de winst aan de haal (72-75).
Lees verder

"Hij wachtte me op aan het toilet en verkocht me een klap. Daarna wandelde hij gewoon weg": het turbulente (liefdes)leven van John Lennon (deel 2)
Veertig jaar nadat hij werd vermoord, ziet de wereld John Lennon nog steeds als een van de grootste muzikale genieën aller tijden én als vredesprofeet. In zijn privéleven was peace and love nochtans vaak ver te zoeken: tegenover vrouwen schuwde de Beatle geen fysiek en emotioneel geweld en hij verwaarloosde zijn oudste zoon, tot Yoko Ono hem in haar macht kreeg. "Ik was wreed voor mijn vrouw. Ik kon me niet uitdrukken, dus sloeg ik..."
Lees verder

LIVE. Horrorstart voor Gent: Buffalo's na nog geen twee minuten op achterstand tegen Standard!
• Zestiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap 18u15 • Ghelamco Arena • Vanhaezebrouck won nog niet bij zijn terugkeer naar AA Gent
Lees verder

Onze chef voetbal: "Wie in mei voor Club eindigt, is kampioen. De vraag is eens te meer: geráák je ze wel voorbij?"
Antwerp is in één week tijd van zijn wolk gevallen. Na de nederlaag in Genk bleek nu ook Club Brugge te sterk. Antwerp verliest terrein, Club oogt misschien minder spectaculair dan vorig seizoen, maar de eindbalans zou wel eens dezelfde kunnen zijn...
Lees verder

Contactberoepen vragen aan premier De Croo om voor feestdagen te mogen werken
Zo'n 200 tot 300 voertuigen van mensen die een contactberoep uitvoeren, waren vandaag aanwezig op parking C aan de Heysel in Brussel. Dat meldt de politie. Ze trokken in een symbolische begrafenisstoet richting Brakel, de woonplaats van premier Alexander De Croo. Daar vroegen ze hem om voor de feesten het werk te mogen hervatten.
Lees verder

Doelpunt Raman levert na tegengoal in slotseconden geen zege op, Schalke-ploegmaat bewusteloos na botsing
Opnieuw géén zege voor Schalke. De club uit Gelsenkirchen moest in de slotseconden een 2-2-gelijkspel toestaan tegen Augsburg, Benito Raman scoorde eerder de 1-1. Een zware botsing overschaduwde de wedstrijd.
Lees verder

Lek zet 20.000 inwoners zonder water: "Oorzaak is nog niet gevonden"
Er is zondagavond een grote storing in de watertoevoer in Sint-Truiden. Door een lek in een leiding zitten het centrum en de deelgemeenten Gorsem, Runkelen, Wilderen, Duras en Velm grotendeels zonder water. Alles samen gaat het om zo'n 20.000 inwoners. Wanneer het probleem van de baan zal zijn, is een groot vraagteken. "We hebben het lek zelf namelijk nog niet gevonden."
Lees verder

"Masker uit of geen debat": gouverneur Cathy Berx heeft aanvaring met medewerker Terzake
Het debat over het dragen van mondmaskers op televisie is nog altijd niet afgerond. Bij de VRT leidde het vrijdag tot een aanvaring tussen Cathy Berx en een programmamedewerker van 'Terzake', schrijft De Morgen. Moet voortaan iedereen in een tv-studio mondmaskers dragen? Dit is waarom sommige experts er op aan dringen.
Lees verder

GROTE PEILING: 75% wil zich laten vaccineren tegen coronavirus
Op 5 januari worden de eerste Belgen gevaccineerd. 40% van de Belgen zal de spuitjes tegen het coronavirus zonder twijfel laten plaatsen. 35% wil zich laten vaccineren, maar kijkt liever nog een paar maanden de kat uit de boom. De overheid mikt op een vaccinatiegraad van 70% en dat aantal haalt ze volgens de Grote Peiling van onder meer Het Laatste Nieuws dus vlot.
Lees verder

LIVE. AA Gent en Standard rusten bij 1-1, beide teams scoorden uit een hoekschop
• Zestiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap 18u15 • Ghelamco Arena • Vanhaezebrouck won nog niet bij zijn terugkeer naar AA Gent
Lees verder

Minister Van Quickenborne wil strenger optreden tegen organisatoren lockdownfeestjes: "Als het van mij afhangt enkele duizenden euro's boete"
Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) vindt de inzet van drones om te controleren op de naleving van de coronamaatregelen "te verregaand". Hij gaat daarmee in tegen de oproep van onder anderen West-Vlaams provinciegouverneur Carl Decaluwé. Van Quickenborne zei ook in VTM NIEUWS dat hij veel strenger wil optreden tegen de organisatoren van lockdownfeestjes.
Lees verder

Lockdownfeestje met 500 aanwezigen stilgelegd in Frankrijk
In Marseille heeft een illegaal feestje plaatsgevonden met maar liefst 500 aanwezigen. Het is de grootste bijeenkomst in zijn soort sinds de start van de pandemie.
Lees verder

LIVE. Standard herstelt het evenwicht, beste kansen na rust blijven voor Gent
• Zestiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap 18u15 • Ghelamco Arena • Vanhaezebrouck won nog niet bij zijn terugkeer naar AA Gent
Lees verder

Wat u mag en móet weten over Tim Declercq: "Als Tim ooit een grote koers wint, zal het per ongeluk zijn"
Een welluidende bijnaam, kilometervreter op kop van het peloton en een fietsende broer. Dat wist u wellicht wel al over Tim Declercq. Maar wist u ook dat de drievoudig winnaar van de Kristallen Zweetdruppel zich graag uitleeft in 'Age of Empires'.
Lees verder

Tim Declercq is voor het derde jaar op rij beste helper: "Als ik voor mezelf rijd, presteer ik niet"
"De ideale helper zet het ploegbelang altijd boven zijn individueel belang. Hij cijfert zich volledig weg." Tim Declercq (31) voldoet perfect aan zijn eigen definitie. En dan toch verrast worden als je de Kristallen Zweetdruppel krijgt? Jazeker.
Lees verder

Tim Declercq wordt mederecordhouder en vervolledigt hattrick met derde Kristallen Zweetdruppel
De Kristallen Zweetdruppel is voor het derde jaar op rij weggelegd voor Tim Declercq. De 31-jarige West-Vlaming won de publieksstemming op HLN.be voor Dries Devenyns en Jonas Rickaert. El Tractor kreeg de prijs uit handen van kopman en boezemvriend Yves Lampaert. Die laatste kwam het kleinood afleveren aan het ouderlijke huis van Declercq met... de tractor.
Lees verder

Morgen nieuwe verkiezing: wie wordt uitgeroepen tot Jongere van het Jaar?
Tim Declercq won vandaag zijn derde Kristallen Zweetdruppel. Morgen wordt de Jongere van het Jaar bekendgemaakt. Henri Vandenabeele, Thibau Nys, Jordi Meeus en Arnaud De Lie zijn de grootste kanshebbers om de prijs in de wacht te slepen. Ontdek de winnaar morgenochtend op HLN.be!
Lees verder