Doorgaan naar hoofdcontent

Fondue voor twee, hapjes voor vier, champagne 1+1 gratis: supermarkten pakken nu al uit met grote promo's, maar zijn ...

HLN
Fondue voor twee, hapjes voor vier, champagne 1+1 gratis: supermarkten pakken nu al uit met grote promo's, maar zijn die wel zo voordelig?
Het wordt anders met kerst, dat weten we intussen: onze feesttafel zal kleiner zijn en we zullen de mooiste dagen van het jaar vieren met minder mensen om ons heen. En daar spelen de supermarkten op in voor de consument: met kleine porties, vroege promoties en maatregelen om het toch allemaal veilig te houden. Maar komen al die promoties wel zo voordelig uit? En waar lopen momenteel de mooiste acties? Retailspecialist Gino Van Ossel legt uit.
Lees verder

Een tuinafsluiting plaatsen? Deze regels moet je respecteren
Ga je een tuinafsluiting plaatsen? Dan zijn er een aantal regels en uitzonderingen waar je best rekening mee houdt. De gouden regel: vraag op voorhand na bij je gemeente wat mag en wat niet. Dat geldt ook voor het kappen van bestaande bomen en hagen. Bouwsite Livios legt uit waar je op moet letten.
Lees verder

Anthony Davis blijft vijf jaar langer bij de Lakers, waar ook LeBron James al nieuw contract tekende
Anthony Davis zal ook de komende vijf seizoenen de kleuren verdedigen van de LA Lakers, de regerende NBA-kampioen. Zijn team maakte gisteravond de verlenging bekend, nauwelijks 24 uur na het nieuwe contract van LeBron James. James blijft twee jaar langer in LA.
Lees verder

Knabbelen met de Kerstkoningin: Mariah Carey lanceert eigen koekjesmerk
'Kerstkoningin' Mariah Carey (50) is dit jaar niet alleen te horen met haar klassieker 'All I Want For Christmas Is You'. De zangeres lanceert ook haar eigen koekjeslijn Mariah's Cookies, waarmee ze nog nadrukkelijker aanwezig is tijdens de feestdagen. Dat meldt Page Six.
Lees verder

KOERS KORT. Manager Rod Ellingworth alweer weg bij Bahrain McLaren
Rod Ellingworth verlaat Bahrain McLaren. De Brit was pas sinds juni 2019 aan de slag als manager van de WorldTour-formatie, maar nu zet Ellingworth een punt achter de samenwerking.
Lees verder

Gigi Hadid weer aan het werk na zwangerschap: "Maar geen enkele baan is beter dan moeder zijn"
Nadat Gigi Hadid (25) in september beviel van haar eerste kindje, een dochter, is het model na een paar maanden zwangerschapsverlof weer helemaal klaar om aan de slag te gaan. De 25-jarige Hadid liet via Instagram Stories weten 'terug op kantoor te zijn' en naar uit te kijken om weer klussen aan te nemen.
Lees verder

Bijeenkomst van honderden Feyenoord-fans levert straffe beelden op, maar het komt ook tot meerdere aanhoudingen: "Vuurwerk naar agenten gegooid"
Opvallende taferelen in Rotterdam, gisteravond. Voor aanvang van het Europa League-duel van Feyenoord tegen Dinamo Zagreb verzamelden honderden supporters aan de Kuip, het stadion van de Nederlandse topclub. Volgens plaatselijke media kwam het na incidenten echter ook tot meerdere aanhoudingen.
Lees verder

Honderdzestig banen bedreigd bij staaldraadproducent Bekaert
Staaldraadproducent Bekaert voert een herstructurering door. Daardoor zijn in België - in twee West-Vlaamse vestigingen - volgend jaar 160 banen bedreigd, zo heeft het bedrijf vrijdag aangekondigd.
Lees verder

Vandalen halen mysterieuze monoliet in Californië neer: "Dit is hoeveel we van Jezus Christus houden"
De derde monoliet die mysterieus was verschenen in Californië, is enkele uren later neergehaald door enkele mannen die naar het plaatsje Atascadero waren gereisd en hun daad livestreamden. De groep pootte een kruis neer op de plek waar de obelisk stond.
Lees verder

Mysterieuze monoliet op heuveltop in Californië neergehaald door vandalen
De derde monoliet die mysterieus was verschenen in Californië, is enkele uren later neergehaald door enkele mannen die naar het plaatsje Atascadero waren gereisd en hun daad livestreamden. De video is inmiddels verwijderd.
Lees verder

Football Talk. Refaelov vijfde beste speler in Europa League - Alphonso Davies speler van het jaar in Canada, niet Jonathan David
Antwerp plaatste zich gisteren geplaatst voor de volgende ronde van de Europa League door thuis met 3-1 te winnen van Ludogorets. Met drie goals en één assist in vijf wedstrijden heeft Lior Refaelov een grote rol gespeeld in de kwalificatie. De Israëliër is daarmee de vijfde beste speler in de Europa League tot nu toe, althans volgens een algoritme dat UEFA hanteert.
Lees verder

WTA kijkt naar mogelijkheden om tennisseizoen buiten Australië te starten
De WTA kijkt naar mogelijkheden om het seizoen begin januari buiten Australië te beginnen. Dat heeft de tourbaas van het vrouwencircuit, Steve Simon, laten weten aan persbureau Reuters. De start van het nieuwe tennisseizoen is zeer onzeker vanwege de verplichte quarantaine in Australië.
Lees verder

Adidas en Prada slaan opnieuw handen in elkaar en creëren sneaker met bijzondere veters
Voor een tweede keer slaan de wereldbekende merken Adidas en Prada de handen in elkaar voor een exclusieve samenwerking. Het resultaat? Een futuristische sneaker die A+P Luna Rossa 21 gedoopt werd. Via de Instagrampagina van Prada werden de eerste beelden vrijgegeven.
Lees verder

Zesvoudig wereldkampioen MotoGP Marc Marquez ondergaat derde operatie aan de rechterarm
Zesvoudig wereldkampioen MotoGP Marc Marquez heeft een nieuwe operatie ondergaan aan zijn rechterarm, zijn derde al. Dat maakte zijn team Repsol Honda bekend. De 27-jarige Spanjaard viel zwaar tijdens de eerste race van 2020, werd nadien al twee maal geopereerd, maar het herstel verloopt nog steeds te traag.
Lees verder

Organisatoren van Olympische Spelen hebben door uitstel een meerkost van 2,1 miljard euro
De Japanse organisatoren van de Olympische Spelen in Tokio hebben bekendgemaakt te rekenen op een meerkost van op z'n minst 267 miljard yen (2,1 miljard euro) na het uitstel van de Spelen vorige zomer vanwege de wereldwijde coronacrisis. De nieuwe olympiade staat gepland tussen 23 juli en 8 augustus 2021.
Lees verder

Football Talk. Refaelov vijfde beste speler in Europa League - Davies speler van het jaar in Canada, niet David - Robben speelt niet meer in 2020
Antwerp plaatste zich gisteren geplaatst voor de volgende ronde van de Europa League door thuis met 3-1 te winnen van Ludogorets. Met drie goals en één assist in vijf wedstrijden heeft Lior Refaelov een grote rol gespeeld in de kwalificatie. De Israëliër is daarmee de vijfde beste speler in de Europa League tot nu toe, althans volgens een algoritme dat UEFA hanteert.
Lees verder

The New York Times zet Vlaams debuut 'Zwerveling' in top 25 van beste kinderboeken
"Mind-boggling". Zo omschreef The New York Times-recensent Brian Selznick midden november 'Zwerveling', het woordloze debuut van Antwerpenaar Peter Van den Ende waarin een papieren bootje de wereldzeeën rondvaart. Deze week prijkte de beeldroman in diezelfde krant plots in de top 25 van beste kinderboeken.
Lees verder

Lore van 'Down the Road' heeft een lief: "Hij is lief, spontaan én knap"
Wat was ze blij, die Lore Schueremans (35), toen ze door Dieter Coppens (42) verrast werd toen ze aan het werken was op de manege waar ze gaat paardrijden. "Hij kwam me vertellen dat ik opnieuw mee mocht met 'Down the Road', zegt Lore met een kamerbrede glimlach. "Ik sprong een gat in de lucht, amai! Ik heb Dieter een dikke knuffel gegeven. Ik was zo blij dat ik weer op avontuur mocht met mijn vrienden!"
Lees verder

Opsteker voor Anderlecht: sterkhouder Murillo verlengt contract tot 2025
Rechtsachter Amir Murillo (24) heeft zijn contract bij Anderlecht verlengd tot 2025. Dat bevestigt de club. De Panamese flankspeler wordt zo beloond voor zijn goeie prestaties van het afgelopen jaar. Murillo behoort wekelijks bij de beteren bij RSCA, dat vanavond op het veld van Zulte Waregem speelt.
Lees verder

Grote zorgen om Sinéad O'Connor na nieuwe 'verontrustende' tweets
Sinéad O'Connor (53) heeft haar fans ervan verzekerd dat ze veilig is. De afgelopen dagen waren weer heel wat zorgen ontstaan over haar mentale welzijn, nadat de 'Nothing Compares 2U'-zangeres in een warrige tweet liet uitschijnen dat ze een einde aan haar leven wilde maken.
Lees verder