Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 26 december 2020

Eli Iserbyt afgevoerd naar ziekenhuis na valpartij, vrees voor elleboogbreuk

HLN
Eli Iserbyt afgevoerd naar ziekenhuis na valpartij, vrees voor elleboogbreuk
Eli Iserbyt (23) kwam zwaar ten val in de Superprestigemanche in Heusden-Zolder. Hij werd nadien afgevoerd naar het ziekenhuis. Er wordt gevreesd voor een zware elleboogblessure.
Lees verder

Hans Vanaken pakt tegen Eupen zijn eerste rode kaart voor Club Brugge in de competitie: terecht of niet?
Hans Vanaken heeft tegen Eupen z'n eerste rode kaart gepakt in de hoogste voetbalklasse in dienst van Club Brugge. Vanaken kwam veel te laat in een duel met Eupenverdediger Beck en plantte zijn voet op de enkel van de Duitser. Meteen rood oordeelde scheidsrechter Nathan Verboomen.
Lees verder

LIVE. Maakt Cercle aan de Gaverbeek een einde aan slechte reeks?
• 19de speeldag Jupiler Pro League • Regenboogstadion • Beide ploegen hebben 18 punten • Cercle verloor z'n laatste vijf wedstrijden
Lees verder

Ruim 15.000 truckers in Dover getest op corona, slechts 0,23 procent blijkt positief
In de haven van Dover hebben de Britse autoriteiten 15.526 wachtende vrachtwagenchauffeurs getest op het coronavirus. Bij 36 van hen was volgens transportminister Grant Shapps de test positief. In percentage is dat 0,23 procent.
Lees verder

LIVE. Cercle kijkt Essevee in de ogen, wie kruipt weg uit gevarenzone?
• 19de speeldag Jupiler Pro League • Regenboogstadion • Beide ploegen hebben 18 punten • Cercle verloor z'n laatste vijf wedstrijden
Lees verder

Koppel en twee kinderen naar ziekenhuis na CO-intoxicatie in Beerse
In een woning aan de Peerdekensstraat te Beerse zijn zaterdagmiddag een koppel en hun twee jonge kinderen slachtoffer geworden van CO-intoxicatie. De vier werden naar het ziekenhuis gebracht maar zijn niet in levensgevaar.
Lees verder

SHOWBITS. Ex-Miss België Julie Taton wordt opnieuw mama en nieuwe lief van Julie Vermeire toont z'n dansmoves
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV's en celebs de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.
Lees verder

Noa Lang bezorgt Club leuk eindejaar: "Liever assist dan een hattrick"
Club Brugge kan met een positief gevoel de korte winterstop in. Met dank aan Noa Lang. Na een inspiratieloze eerste helft bezorgde de Nederlander blauw-zwart quasi eigenhandig de zege: "Twee mooie goals", glunderde Lang na afloop.
Lees verder

Rugzaktoeriste uit restaurant gezet vanwege deze outfit: "Wat is hier nu mis mee?"
"Je outfit is te onthullend." Die weinig flatterende boodschap kreeg een Italiaanse rugzaktoeriste te horen toen ze op restaurant ging in Australië. De serveerster verplichtte Martina Corradi zelfs om haar boeltje te pakken en te vertrekken. De jongedame liet het daar echter niet bij en deed haar beklag op Facebook. Met resultaat, want plots bleek het topje in kwestie geen probleem meer. Er volgden excuses en Martina mag nu zowaar met haar vriend gratis komen dineren.
Lees verder

Een kat in een zak: Japanse kunstenares borduurt kittens op overhemden en het resultaat is 'purrfect'
Nu breien, haken en borduren weer helemaal in zijn, wordt het misschien eens tijd om kittens in de zakken van je hemd te borduren. De Japanse kunstenares Hiroko Kubota doet het je voor. Wat begon als versiering voor de hemden van haar zoon groeide uit tot een virale internetsensatie. Miauw!
Lees verder

LIVE. Geen goals bij rust aan de Gaverbeek, beste kansen zijn voor Essevee
• 19de speeldag Jupiler Pro League • Regenboogstadion • Beide ploegen hebben 18 punten • Cercle verloor z'n laatste vijf wedstrijden
Lees verder

Vier gewonden bij schietpartij in Berlijn, daders moeten gezocht worden in misdaadmilieu
In de Duitse hoofdstad Berlijn zijn vier mensen vanmorgen gewond geraakt bij een schietpartij. Het parket gaat ervan uit dat de daders moeten gezocht worden in het milieu van de georganiseerde misdaad.
Lees verder

Kerstman Viktor Verhulst overwint hoogtevrees om papa te verrassen: "Heb jij geen broek aan?"
Kerstmis ten huize Verhulst zonder verrassing van zoonlief Viktor (26), dat is als een café zonder bier. Voor z'n nieuwste vlog trekt de 'Love Island'-presentator een kerstmuts aan en kruipt hij op een ladder om papa Gert (52) te verrassen.
Lees verder

Afhaalrestaurant met bijna 2.000 jaar oude etensresten blootgelegd in Pompeï
Archeologen hebben in het Italiaanse Pompeï een spectaculaire vondst gedaan: een afhaalrestaurant met in de aardewerken potten etensresten van bijna 2.000 jaar oud. Op de fatale dag van de uitbarsting van de Vesuvius in het jaar 79 die de stad onder een dikke laag gloeiende as en vulkanisch gesteente begroef, konden klanten kiezen voor eend, geit, vis en slak.
Lees verder

Mathieu van der Poel: "Niet verwacht zo snel alleen te zitten"
Zowat 10 minuten duldde Mathieu van der Poel enige tegenstand. Dan zette de Nederlander zijn turbo aan, hij stoof weg van de tegenstand op en rond het racecircuit van Heusden-Zolder. MVDP reed in zijn zesde cross van het seizoen meteen naar zijn vierde zege. "Ik wist perfect op welke stukken ik moest doorgeven."
Lees verder

Wout van Aert kijkt uit naar cross in Dendermonde en grapt: "Van der Haar zal tot zijn knieën wegzakken in de blubber"
De omgekeerde wereld van Herentals werd het in Heusden-Zolder. Woensdag viel Mathieu van der Poel voorin de wedstrijd weg na een lekke band. Op en rond het racecircuit sukkelde Wout van Aert vandaag met een lekke achtertube naar de materiaalpost om daar van fiets te wisselen. Van Aert verloor zo alle winstkansen. Maar hij kijkt al uit naar de Wereldbekercross van morgen in Dendermonde.
Lees verder

Wout van Aert kreeg af te rekenen met lekke band: "Tweede plek was hoogst haalbare"
De omgekeerde wereld van Herentals werd het in Heusden-Zolder. Woensdag viel Mathieu van der Poel voorin de wedstrijd weg na een lekke band. Op en rond het racecircuit sukkelde Wout van Aert vandaag met een lekke achtertube naar de materiaalpost om daar van fiets te wisselen. Van Aert verloor zo alle winstkansen.
Lees verder

LIVE. Olivier Deschacht versiert grote kans op 1-0!
• 19de speeldag Jupiler Pro League • Regenboogstadion • Beide ploegen hebben 18 punten • Cercle verloor z'n laatste vijf wedstrijden
Lees verder

Ruim 1.300 gezinnen in Engeland moeten woning verlaten voor storm Bella
Omdat er storm op komst is, zijn meer dan 1.300 gezinnen in het oosten van Engeland verzocht hun woning te verlaten. De politie riep duizenden andere inwoners van het graafschap Bedfordshire op uit voorzorg hun woning te verlaten. Gevreesd wordt dat de rivier Great Ouse buiten haar oevers treedt, met overstromingen tot gevolg.
Lees verder

LIVE. Geen Kums bij AA Gent, dat 12 op 12 kan pakken op het veld van KV Kortrijk
• 19de speeldag Jupiler Pro League • Guldensporenstadion • Hein Vanhaezebrouck keert terug naar ex-club KV Kortrijk • Gent won z'n laatste drie wedstrijden
Lees verder