Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 3 november 2020

x

Gemeente Zemst
Corona haalt Zemst Info in…
De nieuwe editie van het gemeentelijk infoblad Zemst Info viel ondertussen in de bus. Omwille van de coronamaatregelen moesten een aantal aangekondigde activiteiten ondertussen geannuleerd of gedigitaliseerd worden.
Lees verder

Zemstse corona-update herfstvakantie
Vanaf 2 november 2020 tot en met 13 december 2020 bevinden we ons in een verstrengde lockdown. Kernboodschap is zoveel mogelijk het aantal sociale contacten beperken. We hopen op ieders medewerking en begrip te mogen rekenen voor deze maatregelen zodat we het virus zo snel mogelijk kunnen indijken.
Lees verder

Koop lokaal
De niet-essentiƫle winkels die dicht moeten blijven, mogen wel aan huis leveren of vooraf bestelde goederen laten ophalen. Opgelet: dit moet steeds in openlucht gebeuren. Maak hier als consument gebruik van en steek zo de getroffen handelaars een hart onder de riem.
Lees verder

Aquafin pakt wateroverlast Spiltstraat aan
Op maandag 9 november 2020 start Aquafin werken in de Spiltstraat. De werken zullen gefaseerd worden uitgevoerd en duren vermoedelijk 10 werkdagen (twee kalenderweken). De Spiltstraat wordt afgesloten voor doorgaand verkeer en er wordt een omleiding voorzien. Opgelet: de begindatum van de werken is
Lees verder