Doorgaan naar hoofdcontent

Rode Duivels weer zonder hun aanvoerder: Eden Hazard test positief en moet 10 dagen in quarantaine

HLN
Rode Duivels weer zonder hun aanvoerder: Eden Hazard test positief en moet 10 dagen in quarantaine
Eden Hazard (29) heeft positief getest op corona. Hij is meteen in quarantaine geplaatst en alle personen in zijn omgeving zijn inmiddels ook getest op het virus. Hazard moet zo de komende interlands met de Rode Duivels laten schieten.
Lees verder

Met corona besmette Eden Hazard moet 10 dagen in quarantaine en mist interlands, "wantrouwen" bij Belgische bond
Eden Hazard (29) heeft positief getest op corona. Hij is meteen in quarantaine geplaatst en alle personen in zijn omgeving zijn inmiddels ook getest op het virus. Hazard moet zo de komende interlands met de Rode Duivels laten schieten.
Lees verder

Klacht wegens schriftvervalsing tegen sociale huisvestingsmaatschappij ABC
Bij het parket van Antwerpen is een klacht ingediend tegen de sociale huisvestingsmaatschappij ABC voor schriftvervalsing. "Er loopt nu een onderzoek naar", bevestigt parketwoordvoerster Lieselotte Claessens, die verder geen commentaar geeft.
Lees verder

LIVE VUELTA. D-day in Ronde van Spanje, twee Belgen in ruime kopgroep
Vandaag wordt de Vuelta beslist. De laatste bergetappe finisht op La Covatilla. Primoz Roglic verdedigt een voorsprong van 45 seconden op Richard Carapaz en 53 tellen op Hugh Carthy. Verzekert de Sloveen zich van de eindzege? Of krijgen we een Tour-scenario? Volg het hier LIVE!
Lees verder

Robine (37) ontdekt door de 16 jaar oudere Paul een nieuwe kant van zichzelf: "Hij leerde me mijn lichaam kennen en maakte me tot de vrouw die ik vandaag ben"
"Ik kwam een uur te laat. Expres natuurlijk. Zodra ik binnenstapte en hem zag zitten, wist ik het. Woorden zouden daden worden. Toen we elk ons kopje koffie pakten, raakte hij mijn hand voorzichtig aan. Het was alsof ik door bliksem getroffen werd." Wanneer Robine* (37) op een LinkedIn-bericht van Pauls (54) bedrijf reageert, nodigt hij haar uit voor een professioneel sollicitatiegesprek. Tot ze elkaar voor het eerst zien... Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. Deze week lees je de superseks van Robine.
Lees verder

Medewerksters crèche wijzigen verklaring na dood van Margo (10 maanden), ouders vol vragen: "Wat moet er verzwegen worden?"
Wiegendood. Enkele dagen waren Koen en Elke uit Moorsele er van overtuigd dat het noodlot het leven had geëist van Margo, hun dochtertje van tien maanden oud. Tot een medewerkster van de crèche waar de baby zieltogend werd aangetroffen, aan de alarmbel trok en de politie een onderzoek startte. "Nalatigheid is Margo fataal geworden, zoveel is intussen duidelijk", zeggen de ouders. "We willen antwoorden, liever gisteren dan vandaag."
Lees verder

Best bekeken VTM-programma in 20 jaar: finale 'The Masked Singer' lokt live meer dan 2 miljoen kijkers
Meer dan twee miljoen Vlamingen hebben vrijdagavond de finale en dus de ontknoping van 'The Masked Singer' gevolgd. Daarmee is het programma het best bekeken VTM-programma van de voorbije 20 jaar. Het is een voorlopig cijfer, want uiteraard wordt er ook nog 'uitgesteld' gekeken. En de 'officiële' metingen worden maandag pas bekendgemaakt.
Lees verder

150 doden en vermisten in Guatemala na doortocht storm Eta
In Guatemala, in Centraal-Amerika, zijn minstens 150 mensen vermist of gestorven na de doortocht van tropische storm Eta. Die storm veroorzaakte heel wat overstromingen en modderstromen. Eerder deze week trok Eta ook al over de landen Nicaragua en Honduras. Ook daar veroorzaakte de storm ernstige overstromingen, met doden als gevolg.
Lees verder

Gilles De Bilde over Eden Hazard: "Dit is de zoveelste domper voor hem"
Nieuwe tegenslag voor Eden Hazard (29). De Rode Duivel is besmet met het coronavirus en moet tien dagen in quarantaine. "De Duivels hebben wel al getoond dat ze ook zonder Hazard hun streng kunnen trekken", vertelt analist Gilles De Bilde.
Lees verder

De bloedband van Jordy Beeckmans en zijn zus Ruth: "Ik haar beschermen? Zij kwam míj redden"
Hij verhuisde zeven jaar geleden met zijn gezin naar Australië en bouwde daar een fijn leven op. Jordy Beeckmans mist zijn zussen en ouders, maar houdt vanop afstand hecht contact. "Ik heb Ruthje na de eerste aflevering van 'The Masked Singer' al gewhatsappt dat zij Aap was. En maar ontkennen."
Lees verder

Droom je van een urban jungle maar geen groene vingers? Onze tuinexperte legt uit hoe je eraan begint
Altijd al fan geweest van een groen interieur, maar lijken planten bij jou altijd te verpieteren? Met de juiste (onverwoestbare) kamerplanten én een paar eenvoudige basistips van onze tuinexperte Laurence Machiels wordt je urban jungle-droom toch werkelijkheid. "Er sterven veel meer planten van teveel dan van te weinig water."
Lees verder

Oud-gerechtsjournalist José Masschelin pleit voor mededogen bij justitie: "Crimineeltjes kan je kweken, hé"
Meer dan dertig jaar was José Masschelin (59) gerechtsjournalist, onder andere bij deze krant. Tot hij naar Frankrijk verhuisde, op zoek naar een trager leven. Hij teelt nu aardappelen en schrijft boeken - dat eerste voor hemzelf, het tweede voor wie er genoegen in vindt . In 'Verzachtende Omstandigheden' vertelt hij over tegenslag, over gerechtelijke dwalingen en over zichzelf. "Als journalist hebben ze me zes dagen opgesloten. Ik kan je vertellen: een hele bijzondere ervaring."
Lees verder

'Koningin' Sandra Kim pakt meteen uit met nieuwe single: beluister hier het nummer
TV-kijkend Vlaanderen zat vrijdagavond massaal aan de buis gekluisterd voor de ontknoping van 'The Masked Singer' op VTM. Koningin werd de grote winnaar en dat bleek niemand minder dan Sandra Kim te zijn. "Niemand zag het, maar toen mijn naam viel heb ik gehuild onder het masker", zegt ze. "I did it! Ik ben super fier dat ik deze ervaring op mijn cv en in mijn biografie kan schrijven." Haar cv wordt hoe dan ook een beetje langer, want Sandra lanceerde net een nieuw nummer.
Lees verder

Oostenrijk checkt 229 verdachte gevangenen na terreuraanslag in Wenen
De Oostenrijkse autoriteiten hebben in gevangenissen in heel het land uitgebreide controles uitgevoerd, na de aanslag in de hoofdstad Wenen maandag waarbij vier mensen omkwamen. De aanslag was het werk van een jihadist die vervroegd was vrijgelaten uit de gevangenis.
Lees verder

Nederlander Ryan Kamp kroont zich tot Europees kampioen bij beloften
Ryan Kamp is de nieuwe Europese kampioen veldrijden bij de beloften. De Nederlandse topfavoriet soleerde naar de zege in Rosmalen. Met Thomas Mein en Cameron Meisen vervolledigden twee Britten het podium. Er namen geen Belgische beloften deel aan het EK.
Lees verder

Thuisgeleverde cocktails, ovenschotels van Wim Ballieu en een plantaardige pionier: 5x nieuw in foodland
Je weet wat ze zeggen: lekker eten is de beste troost. En zeker in coronatijden kan een smakelijk bord of heerlijk kokkerellen de perfecte afleiding zijn. Dus alsjeblieft: vijf keer nieuws uit foodland voor vijf keer meer plezier in de keuken.
Lees verder

Opslag en contractverlenging voor Van Crombrugge: Anderlecht-doelman tekent tot 2025
Goeie zet. Anderlecht heeft zijn aanvoerder langer aan zich gebonden: Hendrik Van Crombrugge (27) verlengt tot 2025. De Rode Duivel krijgt ook opslag.
Lees verder

Gemengde gevoelens voor Martínez: Lukaku zit in voorlopige kern voor Atalanta, Trossard moet passen met spierletsel
De eerste signalen zijn gunstig. Romelu Lukaku (27) verteerde de eerste training met de bal zonder problemen. Vandaag is zijn D-day: fit voor Atalanta, fit voor de Rode Duivels? Leandro Trossard moet wellicht afzeggen voor de interlands.
Lees verder

Football Talk. Australiër Panagiotis Armenakas tekent bij Zulte Waregem - Maradona zeker tot maandag in ziekenhuis
Transfernieuws aan de Gaverbeek. Panagiotis Armenakas - afgekort Panos - heeft er een contract getekend. De 22-jarige Australiër trainde de afgelopen 8 weken met de A-kern van Essevee en tekent nu een contract van 1 jaar met de optie op een extra jaartje. De flankaanvaller kwam vorig seizoen uit voor Panathinaikos.
Lees verder

LIVE VUELTA. Spanning stijgt: wie wint de Ronde van Spanje?
Vandaag wordt de Vuelta beslist. De laatste bergetappe finisht op La Covatilla. Primoz Roglic verdedigt een voorsprong van 45 seconden op Richard Carapaz en 53 tellen op Hugh Carthy. Verzekert de Sloveen zich van de eindzege? Of krijgen we een Tour-scenario? Volg het hier LIVE!
Lees verder