Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zondag 15 november 2020

Opgewonden door spanking of voeten? 7 op de 10 Vlamingen hebben een fetisj

HLN
Opgewonden door spanking of voeten? 7 op de 10 Vlamingen hebben een fetisj
De een krijgt het warm van leren zweepjes en latex, bij iemand anders wordt het hoofd op hol gebracht door een klets op de poep. Feit is dat fetisjen veel vaker voorkomen dan je denkt. Meer dan 68 procent van de Vlamingen vindt een fetisj opwindend, maar een groot deel schaamt zich hier ook voor. Dat toont een studie van onderzoeksbureau iVox in opdracht van JOE, voor het radioprogramma 'Love, Sex & Drama'.
Lees verder

LIVE PER SET. Elise Mertens moet felbevochten eerste set aan Sabalenka laten in finale WTA-toernooi van Linz
Elise Mertens (WTA 21) neemt het in de finale van de Linz Open op tegen Aryna Sabalenka (WTA 11). Bij winst pakt onze landgenote haar zesde WTA-toernooizege in het enkelspel uit haar carrière. Haalt Mertens het van de Wit-Russische? Volg het hier LIVE per set!
Lees verder

Elise Mertens verliest na felbevochten eerste set finale in Linz van dubbelpartner Sabalenka
Geen kers op de taart voor Elise Mertens. In de finale van Linz ging ze onderuit tegen haar dubbelpartner, Aryna Sabalenka (WTA 11): 7-5 en 6-2. In een zwaarbevochten eerste set liet de 24-jarige Hamontse (WTA 21) na om uit te serveren bij 4-5, waarna ze in set twee achter de feiten liep tegen de krachtige Wit-Russische. Mertens verloor eerder dit jaar ook de finale in Praag van Simona Halep en blijft zo steken op vijf WTA-enkeltitels in haar carrière: twee keer Hobart, Lugano, Rabat en Doha.
Lees verder

Elise Mertens verliest na felbevochten eerste set finale van WTA-toernooi Linz tegen Sabalenka
Geen kers op de taart voor Elise Mertens. In de finale van Linz ging ze onderuit tegen haar dubbelpartner, Aryna Sabalenka (WTA 11): 7-5 en 6-2. In een zwaarbevochten eerste set liet de 24-jarige Hamontse (WTA 21) na om uit te serveren bij 4-5, waarna ze in set twee achter de feiten liep tegen de krachtige Wit-Russische. Mertens verloor eerder dit jaar ook de finale in Praag van Simona Halep en blijft zo steken op vijf WTA-enkeltitels in haar carrière: twee keer Hobart, Lugano, Rabat en Doha.
Lees verder

Minister van Mobiliteit Gilkinet eerder voorstander van rijcursussen dan boetes
Federaal minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) verkiest rijcursussen boven boetes voor bestuurders met een onaangepast rijgedrag. Dat verklaarde hij zondag in 'C'est pas tous les jours dimanche' (RTL-TVi). Hij bevestigde dat de regering de verkeerscontroles wil opvoeren, omdat ons land het met 55 verkeersdoden per miljoen inwoners slechter doet dan het Europese gemiddelde van 51 doden. Gilkinet kondigde ook aan dat hij de trein aantrekkelijker wil maken door het inrichten van familiezones, babbelzones en werkzones.
Lees verder

'Hellboy'-acteur Ron Perlman (70) beleeft passionele relatie met 47-jarige vriendin: "Zij maakt me weer jong"
Vorig jaar kwam er na 38 jaar een einde aan het huwelijk van Ron Perlman (70), maar ondertussen is de 'Hellboy'-acteur alweer gelukkig in de liefde. Hij denkt zelfs al na over een mogelijk huwelijk met z'n Allison Dunbar (47), klinkt het in The Sun.
Lees verder

Oostenrijk gaat bevolking massaal testen om Kerstmis te redden: zo pakken ze het aan
De regering van Oostenrijk wil haar inwoners massaal testen op het coronavirus in de hoop Kerstmis te redden. Dat heeft bondskanselier Sebastian Kurz zondag gezegd aan de openbare omroep ORF. Er is wel nog werk aan de winkel, want dinsdag gaat het land in lockdown om de snel stijgende coronacijfers een halt toe te roepen. Vandaag is Oostenrijk het land met de meeste nieuwe besmettingen ter wereld in verhouding tot het aantal inwoners.
Lees verder

Minstens 34 doden bij aanval op bus in westen van Ethiopië, 25.000 mensen vluchten naar Soedan
Gewapende mannen hebben zaterdagnacht minstens 34 mensen gedood bij een "verschrikkelijke" aanval op een bus in de regio Benishangul-Gumuz, in het westen van Ethiopië, zo heeft de Ethiopische Mensenrechtencommissie zondag gemeld. Het westen van Ethiopië is de jongste tijd het theater van dodelijk geweld op burgers.
Lees verder

Joël Verschoot, ex-recordhouder van duurste duif in Europa: "Als Armando en New Kim jongen krijgen, zijn dat beestjes van 3 miljoen"
Joël Verschoot, de duivenmelker uit Ingelmunster die in 2019 zijn Armando voor 1,2 miljoen euro verkocht, kan bijna niet geloven dat dit Europese record na amper een jaar al gesneuveld is. Prijsduif New Kim uit Berlaar is zondag voor 1,6 miljoen euro verkocht. "Ik ben er zeker van dat de koper Armando en New Kim samen zal zetten. Als daar dan jongen van komen, zouden dat wel eens de beste duiven ter wereld kunnen worden", zegt Joël.
Lees verder

Jaarlijkse 11.11.11-campagne haalt slechts derde op van resultaat vorig jaar
De jaarlijkse 11.11.11-campagne heeft dit jaar slechts een derde opgehaald van het resultaat van vorig jaar. In 2019 zamelden vrijwilligers met hun fondsenwervingsacties nog 1,2 miljoen euro op, dit jaar zou de opbrengst tussen de 300.000 en 400.000 euro liggen. De campagne wordt daarom de volgende weken voorgezet.
Lees verder

Demonstranten en politie belaagd tijdens protest tegen zwarte piet in Maastricht
De Nederlandse politie heeft zondag ingegrepen toen tegenstanders een demonstratie van actiegroep Kick Out Zwarte Piet (KOZP) in Maastricht wilden verstoren. Er waren vele honderden tegendemonstranten. De Mobiele Eenheid (ME) van de politie werd met vuurwerk bekogeld, voerde charges uit en probeerde betogers met paarden en honden op afstand te houden.
Lees verder

KMI kondigt code geel af: rukwinden tot 80 kilometer per uur
Het KMI kondigt vanavond code geel af voor de kust, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Henegouwen. Het meteorologisch instituut verwacht over het noordwesten van het land, tijdens de doortocht van een vrij actieve buienlijn, rukwinden tot 80 kilometer per uur of zelfs nog iets meer.
Lees verder

Trouwjurk van prinses Diana nagemaakt voor nieuw seizoen van The Crown "Vier maanden werk, duizenden euro's"
Bij een nieuw seizoen van The Crown, een Netflix serie over het Britse koningshuis, horen ook nieuwe kostuums. De trouwjurk van prinses Diana bijvoorbeeld, die zo'n veertig jaar geleden zes maanden in beslag nam om te maken. Toch waagden de kostuumontwerpers van de serie zich eraan, met een adembenemend resultaat.
Lees verder

"In Vlaanderen ben ik geen vrij mens meer": Wim Willaert had twijfels over rol in 'Eigen Kweek'
Z'n rol van boerenzoon Frank Welvaert in 'Eigen Kweek' zette Wim Willaert (53) definitief op de kaart. Maar in het Radio 2-programma 'De Rotonde' vertelt de acteur dat hij nu noodgedwongen een ander leven leidt. "Ik ben niet gemaakt om BV te zijn."
Lees verder

Engelsen rouwen om legendarische Liverpool-doelman Ray Clemence (72)
Net op de dag van België - Engeland rouwt 'Albion' om een van zijn grootheden. Oud-doelman Ray Clemence op 72-jarige leeftijd overleden. Het clubicoon van Tottenham en vooral Liverpool was al langere tijd ziek.
Lees verder

Miguel Van Damme (27) over vader worden én vechten tegen leukemie: "Ik wil dat kindje kunnen vasthouden. Dat moét"
Hoeveel verder kunnen emoties uiteen liggen? Cercle-doelman Miguel Van Damme (27) beleeft de meest paradoxale maanden van z'n leven. Terwijl hij met alle middelen vecht voor z'n eigen leven, telt hij ook af naar niéuw leven: in de buik van z'n vrouw groeit hun eerste kind. "Ik zal er alles aan doen om dat kleintje in m'n handen te kunnen houden."
Lees verder

Antwerpse papa maakt hilarische Instagrampagina om vriendin te tonen dat dochtertje veilig is
Kenny Deuss uit Antwerpen heeft een bijzondere Instagrampagina gemaakt over zijn dochter Alix (1,5). Omdat zijn vriendin hem vanop het werk vaak vroeg een fotootje te sturen zodat ze kon zien dat hun kleine meid veilig was als papa op haar paste, besloot hij er een twist aan te geven. Het hilarische resultaat deelt hij met iedereen op sociale media.
Lees verder

'Harry Potter'-ster Michael Gambon aangeklaagd: "Hij reed met z'n 4x4 over mijn voet"
Acteur Michael Gambon (80), die in de 'Harry Potter'-films Albus Dumbledore vertolkte, heeft een rechtszaak aan z'n been. Een advocaat beweert dat de acteur hem aanreed met z'n 4x4. Hij eist een schadevergoeding van zo'n 613.182 euro.
Lees verder

Er is leven zonder Meesseman voor Belgian Cats: "Beter zo dan te moeten rondbellen naar speelsters, zoals vroeger"
Doel bereikt voor de Belgian Cats. Hun ticket voor het EK van 2021 is binnen. En dat flikten ze zelfs zonder sterspeelster Emma Meesseman, die door het coronavirus in Ieper in quarantaine zat. Bondscoach Philip Mestdagh kan tevreden zijn met de sterkte in de breedte, maar de plaatsen worden duur: "Dat is een positief probleem."
Lees verder

België is drie hofleveranciers rijker
België is drie hofleveranciers rijker, meldt het Belgische hof. De nieuwe gebrevetteerde hofleveranciers moeten echter een jaar wachten voor ze door koning Filip (60) ontvangen worden. Vanwege de coronacrisis is de ceremonie een jaar uitgesteld.
Lees verder