Doorgaan naar hoofdcontent

Motorrijder levensgevaarlijk gewond na klap tegen boom

HLN
Motorrijder levensgevaarlijk gewond na klap tegen boom
Op de Heirweg in Moerbeke-Waas is een motorrijder zaterdagavond zwaargewond geraakt bij een ongeval. De bestuurder verloor in een flauwe bocht de controle en knalde tegen een boom.
Lees verder

Matras in brand door smeulende sigaret
In de Walburgstraat in Sint-Niklaas is vrijdagavond brand uitgebroken in een studio. De bewoner was naar alle waarschijnlijkheid in slaap gevallen met een sigaret. Daardoor was zijn matras beginnen te branden.
Lees verder

Tottenham doet het op z'n Mourinho's tegen City en wipt naar leiding in de Premier League, Speciale One vreest wel voor stevige spierblessure Alderweireld
A Mourinho classic. Heldhaftig verdedigen, gedisciplineerd zonder bal, dodelijk op de counter. Tottenham staat voor 24 uur op kop van de Premier League na winst tegen Man City. Top of the league. Mourinho 2, Guardiola 0. Een sterke Alderweireld blesseerde zich in het slot aan de lies.
Lees verder

Tottenham doet het op z'n Mourinho's tegen City en wipt naar leiding in de Premier League, vrees voor stevige spierblessure Alderweireld
A Mourinho classic. Heldhaftig verdedigen, gedisciplineerd zonder bal, dodelijk op de counter. Tottenham staat voor 24 uur op kop van de Premier League na winst tegen Man City. Top of the league. Mourinho 2, Guardiola 0. Een sterke Alderweireld blesseerde zich in het slot aan de lies.
Lees verder

Zinho Vanheusden trok met krukken naar Sclessin en zag spectaculair einde
Wie ook de ongelofelijke treffer van Arnaud Bodart meemaakte: Zinho Vanheusden (21). De geblesseerde centrale verdediger van Standard bezocht op krukken Sclessin voor de wedstrijd tegen Eupen. Aan zijn zijde vriendin Lauren Vromans. Vanheusden liep begin deze maand tegen KV Oostende een zware knieblessure op, ging onder het mes en staat voor een maandenlange revalidatie.
Lees verder

Anderlecht kan tegen Beerschot niet rekenen op doelman Van Crombrugge
Anderlecht kan in de topper tegen Beerschot niet rekenen op Hendrik Van Crombrugge. De doelman heeft nog te veel last aan zijn hand, een blessure opgelopen op 8 november in de wedstrijd tegen AA Gent. Daardoor moest Van Crombrugge ook verstek laten gaan voor de wedstrijden bij de Rode Duivels.
Lees verder

LIVE. GOAL! Guerreiro pikt doelpuntje mee, Dortmund op weg naar ruime zege
• Bundesliga • Olympiastadion • Speeldag 8 • Maakt 16-jarig wonderkind Youssoufa Moukoko zijn debuut?
Lees verder

16-jarige Moukoko maakt historisch debuut, Haaland bezorgt Dortmund met vierklapper simpele zege
Een historische avond in Berlijn. Wonderkind Youssoufa Moukoko, 16 jaar en 1 dag, werd de jongste debutant ooit in de Bundesliga. Al moest hij die schijnwerpers delen met spitsbroeder Erling Haaland, die maar liefst 4 keer scoorde. Eindstand van een doelpuntenfestival: 2-5.
Lees verder

Mike Pompeo ziet taliban
In Qatar heeft de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo een ontmoeting gehad met leidende figuren van de radicaalislamitische taliban. Hij riep de groepering op tot snelle onderhandelingen voor een permanente wapenstilstand in Afghanistan en eiste een beperking van het geweld in het land. Dat heeft een woordvoerder van het State Department laten weten.
Lees verder

LIVE. Carrasco schiet Atlético op voorsprong na enorme blunder Ter Stegen!
• La Liga • Wanda Metropolitano • Geen Suarez • Ref: Jose Munuera
Lees verder

Politie schiet verdachte neer na schietpartij in woning Rotterdam
Een agent heeft in een woning aan de Meiland in Rotterdam een verdachte neergeschoten. Het slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Hij is buiten levensgevaar, zegt een woordvoerster van de Nederlandse politie.
Lees verder

LIVE. Lenglet laat gelijkmaker liggen, Carrasco eerste Belg ooit die scoort tegen Barça in La Liga
• La Liga • Wanda Metropolitano • Geen Suarez • Ref: Jose Munuera
Lees verder

VS overschrijdt grens van 12 miljoen coronabesmettingen
Het aantal met het coronavirus besmette mensen in de Verenigde Staten is de 12 miljoen gepasseerd. Dat blijkt uit gegevens van de Johns Hopkins University.
Lees verder

Tienkoppig Deinze pakt punt tegen Lommel
Deinze en Lommel deelden in 1B de punten en blijven na elf speeldagen in de middenmoot naast elkaar. De thuisploeg eindigde met tien en kwam in de slotfase enkele keren goed weg.
Lees verder

Nani getuige van onwaarschijnlijke ontknoping in MLS: doelman krijgt rode kaart tíjdens strafschoppenreeks
In de Amerikaanse voetbalcompetitie MLS heeft Orlando City zich ten koste van New York City FC geplaatst voor de kwartfinales van de play-offs. Beide ploegen maakten er een thriller van mét een, op z'n zachtst gezegd, opmerkelijke apotheose. Het werd 1-1, maar Orlando haalde het na strafschoppen met 6-5.
Lees verder

Carrasco matchwinnaar voor Atlético na blunder Ter Stegen, Barcelona verliest al voor derde keer dit seizoen
Yannick Carrasco is de naam. Onze landgenoot scoorde het enige doelpunt van de partij in de topper tegen FC Barcelona. Met dank aan een blunderende Ter Stegen. Voor Barça - met een onzichtbare Messi - al de derde nederlaag dit seizoen, het pakte amper 11 op 24.
Lees verder

Ronaldo gidst Juventus naar eenvoudige driepunter tegen Cagliari
Juventus heeft op de achtste speeldag van de Serie A de drie punten thuisgehouden. Dankzij twee doelpunten van Cristiano Ronaldo won de Italiaanse kampioen met 2-0 van Cagliari.
Lees verder

Medvedev klopt Nadal en vervoegt Thiem in eindstrijd ATP Finals
Het woord is aan de jeugd. De 24-jarige Daniil Medvedev (ATP 4) vloerde Rafael Nadal in een slepende halve finale op de ATP Finals in Londen: 3-6, 7-6 (7/4) en 6-3. De Masters blijft dus voorlopig een blinde vlek op het palmares van Nadal. Eerder vandaag klopte Dominic Thiem (ATP 3) Novak Djokovic al na een ware uitputtingsslag: 7-5, 6-7 (10/12) en 7-6 (7/5).
Lees verder

LIVE. CEO Moderna: 'Coronavaccin gaat 20 tot 30 euro kosten' - Engelse lockdown eindigt 2 december - 12 miljoen besmettingen in de VS
Het aantal overlijdens door het coronavirus in België heeft de trieste mijlpaal van 15.000 ruim overschreden. Dat blijkt uit nieuwe gegevens van gezondheidsagentschap Sciensano. De andere cijfers gaan wel de goede kant uit: het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft afnemen, al gaat de daling de laatste dagen wel minder snel. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.
Lees verder

INTERVIEW. Nora Gharib: "'Bruine', 'slet': ik heb alles al gehoord. Ik heb een olifantenvel gekregen"
Nora Gharib (27) is op VTM nog maar goed en wel uit haar suikerspin van 'The Masked Singer' gekropen, of op Eén trekt ze al een kogelvrij vest aan om flik te spelen in 'Black-Out', een spannende serie die morgen start. Het gaat hard voor het meisje dat ooit bij K3 wilde horen. Net nu ze voor het eerst moeder is geworden, lijkt het alsof ze overal opduikt.
Lees verder