Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 9 november 2020

Gemeente Sint-Katelijne-Waver: Vacature: onthaalcoach

Vacature: onthaalcoach
Til jij onze dienstverlening mee naar een hoger niveau? Voel jij je als een vis in het water bij veelvuldige klantencontacten? Lees dan snel verder!
Lees verder

Vacature: deskundige burgerzaken
Til jij mee de dienstverlening aan onze burgers naar een hoger niveau? Als je op zoek bent naar een afwisselende functie binnen het domein burgerzaken dan lees je best even verder.
Lees verder

Corona vertraagt opening fietsbieb
We moeten nog even wachten voor de fietsbieb haar activiteiten kan starten. Het lokaal waar de fietsbieb haar intrekt neemt, moet eerst gekeurd worden door de brandweer. Als gevolg van de maatregelen tegen het coronavirus is deze keuring voor onbepaalde tijd uitgesteld.
Lees verder

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2020/260 - Esdoornstraat 15 - Davinia Sels en Chiara Faes
Lees verder

Vacature: werkman wegen en gebouwen - Handige Harry/Henriette
Steek jij graag je handen uit de mouwen? Hou je van afwisseling in je job? Ben je iemand die door weer en wind werkt alsof het niets is? Is zaken herstellen je tweede natuur? Dan ben JIJ degene die we zoeken!
Lees verder

Gemeentebestuur richt tweede coronafonds op
Het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver maakt opnieuw 100.000 euro vrij om lokale ondernemingen en verenigingen extra te ondersteunen tijdens deze tweede lockdown.
Lees verder

OV/2020/218 - Bekendmaking weigering omgevingsvergunning voor het aanleggen van een oprit - Daliastraat 34 - Stein De Maeyer
Lees verder

OV/2020/220- Bekendmaking omgevingsvergunning voor het bouwen van een veranda - Begoniastraat 19 - Karla Geudens
Lees verder

OV/2020/166 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het slopen van een serre en het dempen van een vijver - Waverstraat 17 - Frans De Weerdt
Lees verder

OV/2020/216 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het opsplitsen en verbouwen van een vrijstaande eengezinswoning naar 2 halfopen eengezinswoningen-Stationsstraat 62,62A-Johannes Van Poppen en Gina Mariƫn
Lees verder

OV/2020/225 - Bekendmaking omgevingsvergunning voor het isoleren van de voorgevel en het aanbrengen van gevelbekleding-Borgersteinlei 24-Luc Volckaerts
Lees verder

OV/2020/227- Bekendmaking omgevingsvergunning voor het isoleren van een voorgevel - Kievitstraat 9 - Louis Luyckx
Lees verder

OV/2020/200- Bekendmaking omgevingsvergunning voor het bouwen van een carport met gekoppelde tuinberging - Van Reynegomstraat 9 - Christel De Roover
Lees verder

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2020/276 - Liersesteenweg 110,110B,112-het exploiteren van een tankstation
Lees verder

Hoe omgaan met conflicten binnen het gezin tijdens de coronacrisis?
Het coronavirus bezorgt zowat iedereen extra stress. Soms leidt dat tot familiale spanningen of zelfs geweld. Ben jij slachtoffer of getuige van geweld? Je staat er niet alleen voor.
Lees verder

BKO's ook open op 12 en 13 november
Ook op de extra vakantiedagen donderdag 12 en vrijdag 13 oktober zullen onze BKO's Robbedoes, Kikiwikies, Dijkstappers en Speelhuis om kinderen op te vangen. De inschrijvingen starten op donderdag 5 november om 9 uur.
Lees verder

Openbaar onderzoek omgevingsvergunning - OV/2020/270 - Kruisweglei zn-het aanleggen van een hondenlosloopzone
Lees verder

Geen Sint-Maarten-zingen door coronavirus
Als gevolg van de verstrengde maatregelen tegen de coronapandemie is het niet toegelaten om van deur tot deur te gaan. Bijgevolg kan ook het Sint-Maarten-zingen van woensdag 11 november spijtig genoeg niet doorgaan.
Lees verder