Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

vrijdag 20 november 2020

Gemeente Mol: Medisch coordinatieoverleg 19 november: “Ziekenhuis over de tweede piek heen”

Medisch coordinatieoverleg 19 november: "Ziekenhuis over de tweede piek heen"

Dankzij ieders inspanningen heeft het Heilig Hartziekenhuis de tweede coronapiek goed doorstaan. Er is evenwel nog geen plaats voor euforie. De toestand blijft verontrustend, zeker ook in de woonzorgcentra. Elke heropflakkering van het virus leidt ons meteen naar een nieuwe acute fase. Volhouden blijft dan ook de boodschap. Dit vormde samengevat de belangrijkste conclusie van het medisch coördinatieoverleg van 19 november. We vatten het overleg hieronder uitgebreid samen in de verschillende thema's.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deskundige opvoedingsondersteuning

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijdse (80%) deskundige opvoedingsondersteuning, in contractueel dienstverband. Het gaat over een vervangingscontract voor bepaalde duur, niveau B, salarisschaal B1-B3. Solliciteren kan tot en met 29 november 2020 via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je op www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deskundige handhaving ruimtelijke ordening

Het gemeentebestuur zoekt een voltijds deskundige handhaving ruimtelijke ordening. Het gaat over een contract onbepaalde duur, niveau B. Solliciteren kan tot en met 6 december 2020 via het online sollicitatieformulier

Lees verder

Gemeentebestuur herinnert winkeliers aan lijst niet-essentiële producten

Het gemeentebestuur heeft alle supermarkten en doe-het-zelfzaken herinnert aan de lijst van niet-essentiële producten die niet beschikbaar in de winkelrekken mogen liggen én niet aan de kassa mogen verkocht worden. Om eerlijk te blijven tegenover de winkels die noodgedwongen gesloten blijven door de coronamaatregelen, is het belangrijk dat alle winkels zich strikt aan de regels houden. Bij meldingen van overtredingen, vragen we de sociale inspecteurs van de FOD Economie voor gerichte controles.

Lees verder