Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 19 november 2020

Gemeente Mol: Bibliotheekquiz op Facebook en Instagram ‘Bibliotheek Mol’ vanaf 19 november

Bibliotheekquiz op Facebook en Instagram 'Bibliotheek Mol' vanaf 19 november

Vanaf donderdag 19 november organiseert de bibliotheek een online quiz. Elke week posten ze twee literatuur- of bibliotheekgerichte vragen via de Instagram- en Facebookstories. Verspreid over vijf weken, krijg je elke maandag en donderdag een vraag voorgeschoteld, in totaal tien vragen. Hou dus zeker de sociale mediakanalen 'Bibliotheek Mol' in de gaten op maandag en donderdag! Hoe neem je deel? Stuur de bibliotheek het antwoord elke keer via een persoonlijk bericht op Facebook en Instagram 'Bibliotheek Mol'. Op woensdag 23 december trekt een onschuldige bibliotheekmedewerkershand uit alle juiste inzendingen drie winnaars. Geef een juist antwoord op de tien vragen en verhoog zo elke week je kans op een boekenpakket.

Lees verder

Bibliotheek voorziet Molse basisscholen van leesvoer met 'Boek op je koer'

Het succesvolle 'Boek op je stoep' krijgt met 'Boek op je koer' een nieuw broertje. Met 'Boek op je koer' voorzien we de klassen van alle Molse basisscholen van geschikte boeken. Dit alternatief werd uitgewerkt door de tijdelijke sluiting van de bibliotheek, waarbij ook schoolbezoeken met de bus niet meer mogelijk zijn.  Leerkrachten die voor hun klas een boekenpakket wensen, dienen via www.gemeentemol.be/boekopjekoer een aanvraag in. Ofwel bezorg je ons een gedetailleerde boekenlijst, ofwel laat je weten rond welk thema of project je wilt werken. Onze bibliotheekmedewerkers maken dan een gepaste selectie. Heb je geen voorkeur? Dan stellen onze bibliotheekmedewerkers zelf een boekenpakket samen.

Lees verder

Gemeentebestuur zoekt deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang

Het gemeentebestuur zoekt een deeltijds begeleider buitenschoolse kinderopvang (19 of 25 uur per week). Het gaat om een contract voor bepaalde duur (3 maanden met kans op verlenging), in niveau D, met spoedige indiensttreding. Er wordt ook een werfreserve aangelegd. Interesse? Solliciteer ten laatste op 3 december 2020 voor 12 uur via het online sollicitatieformulier. Meer info vind je via www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Maakt je vereniging gebruik van de uitleendienst? Geef je mening voor 30 novembe

Hoe kunnen we onze uitleendienst verbeteren en flexibeler maken? Op welke manier kunnen we hiermee inspelen op jullie noden? We horen het graag van jou! Leent jouw vereniging stoelen, tafels, podia, togen, beamers,… uit voor activiteiten? Vul dan uiterlijk op 30 november de online bevraging in via www.gemeentemol.be/uitleendienst.

Lees verder