Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

woensdag 18 november 2020

Gemeente Hooglede: Raamgedichten kleuren onze gemeente

Gemeente Hooglede
Raamgedichten kleuren onze gemeente
Ook schrijvers uit #8830 zitten niet stil! Samen met hen brengen we cultuur naar het straatbeeld en kleuren we onze gemeente met hartverwarmende, bemoedigende raamgedichten. Met grote dank aan schrijvers Astrid Sercu, Dimitri Carpentier, Ria Anyca, Mieke Goethals en aan alle deelnemende handelaars.
Lees verder

Ken jij het voorrangsbord voor fietsers?
Aan het kruispunt Bruggestraat / Bruggesteenweg ter hoogte van Land Van Belofte werd een nieuw bord geplaatst voor de fietsers komende van Hooglede-Gits richting Roeselare.
Lees verder

Toon jouw hart!
Heb je ook een warm hart voor iemand? Wil je dit graag delen of misschien wel iemand verrassen? Kom naar Infopunt Trimard met je mooiste glimlach, wij zorgen voor een passend decor en een groot hart. Een medewerker staat klaar om dit moment vast te leggen met een hartverwarmende foto.
Lees verder

Heb je ook een warm hart voor iemand? Toon het!
Kom naar Infopunt Trimard met je mooiste glimlach, wij zorgen voor een passend decor en een groot hart. Een medewerker staat klaar om dit moment vast te leggen met een hartverwarmende foto. Daarna kan je de foto digitaal delen of... iemand mee verrassen? Welkom!
Lees verder

Hart voor auteurs uit 8830
Vanaf nu kan je in Infopunt Trimard de boeken van Mieke Goethals, Ria Anyca, Astrid Sercu, Dimitri Carpentier en Martial Feys kopen. Ideaal als cadeautje voor onder de kerstboom!
Lees verder