Doorgaan naar hoofdcontent

Man City boekt zuinige zege bij Sheffield, Guardiola drukt na afloop geruchten kop in: "Mijn tijd bij Barça is voorb...

HLN
Man City boekt zuinige zege bij Sheffield, Guardiola drukt na afloop geruchten kop in: "Mijn tijd bij Barça is voorbij"
Drie punten, een clean sheet. Manchester City won bij Sheffield United met het kleinste verschil. De radar van zijn spelverdeler, Kevin De Bruyne, stond niet helemaal perfect afgesteld, maar toch heeft hij een assist erbij. Drie in twee. En Pep Guardiola? Die drukte na afloop de geruchten over een terugkeer naar FC Barcelona de kop in.
Lees verder

Spaanse kranten vol lof voor herboren Hazard: "Met deze Eden kent Real geen grenzen"
Met een heerlijke goal heeft Eden Hazard Real Madrid tegen Huesca op het goede spoor gezet. De Koninklijke won uiteindelijk met 4-1, maar het belangrijkste is dat Hazard terug is. Dat zagen ook de Spaanse kranten Marca en AS: "Wat een voetballer is hij."
Lees verder

Bottas blijft Hamilton voor in kwalificaties en start vanaf de pole in Imola
De Fin Valtteri Bottas (Mercedes) heeft op het Circuit van Imola de poleposition veroverd voor de Grote Prijs Formule 1 van Emilia-Romagna, dat is de dertiende manche van het seizoen in het WK.
Lees verder

HALLOWEENBITS. In deze kostuums griezelt bekend Vlaanderen
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. En er zijn dan wel geen halloweenfeestjes, maar dat wil niet zeggen dat je favoriete BV's deze griezelige dag aan zich voorbij laten gaan.
Lees verder

Beerschot op kop: promovendus klopt OH Leuven na spektakelstuk en is voorlopig leider
Beerschot heeft OH Leuven geen revanche gegund voor de verloren promotiefinales in 1B. Na een bijzonder onderhoudend duel tussen de twee promovendi haalde de ploeg van Hernan Losada het met 4-2. En passant klom Beerschot ook nog eens (voor even?) naar de eerste plaats in het klassement.
Lees verder

Beerschot klopt OHL na spektakelstuk: "Beide teams nogmaals getoond dat ze een aanwinst zijn voor 1A"
Beerschot heeft OH Leuven geen revanche gegund voor de verloren promotiefinales in 1B. Na een bijzonder onderhoudend duel tussen de twee promovendi haalde de ploeg van Hernan Losada het met 4-2. "Wat Beerschot doet, is ontzettend straf", vond trainer Hernan Losada.
Lees verder

Beerschot op kop: promovendus klopt OH Leuven na spektakelstuk en is minstens voor even leider
Beerschot heeft OH Leuven geen revanche gegund voor de verloren promotiefinales in 1B. Na een bijzonder onderhoudend duel tussen de twee promovendi haalde de ploeg van Hernan Losada het met 4-2. En passant klom Beerschot ook nog eens (voor even?) naar de eerste plaats in het klassement.
Lees verder

Beerschot klopt OHL na spektakelstuk en is minstens voor even leider: "Leuk meegenomen"
Beerschot heeft OH Leuven geen revanche gegund voor de verloren promotiefinales in 1B. Na een bijzonder onderhoudend duel tussen de twee promovendi haalde de ploeg van Hernan Losada het met 4-2. En passant klom Beerschot ook nog eens (voor even?) naar de eerste plaats in het klassement. "Wat Beerschot doet, is ontzettend straf", vond trainer Hernan Losada.
Lees verder

Jan Verheyen over carrière van overleden Sean Connery: "Hij is er goed in geslaagd om rol van Bond van zich af te schudden"
"Een groot verlies voor de filmwereld." Zo omschrijft regisseur Jan Verheyen (57) het overlijden van Sean Connery. De acteur stierf zaterdag in z'n slaap. Hij werd 90. "Net zoals elke acteur die een rol verschillende keren gespeeld heeft, had Connery een haat-liefdeverhouding met James Bond."
Lees verder

LIVE. Herpakt Charleroi zich tegen Cercle Brugge na drie nederlagen op rij?
• Jupiler Pro League • Charleroi heeft 1 op 9 • Aftrap: 18u30 • Stade du Pays de Charleroi
Lees verder

Red Lions zetten Groot-Brittannië opzij: Dohmen zorgt in extremis voor drie Belgische punten
De eerste thuiswedstrijd in de tweede editie van de Pro League leverde achter gesloten deuren in Ukkel tegen Groot-Brittannië een moeizame 3-2 zege op voor de Red Lions. Pas één minuut voor affluiten viel via John-John Dohmen de winnende treffer. Met een overtuigende 21 op 27 beginnen de Red Lions morgen aan hun tweede duel tegen de Britten.
Lees verder

LIVE. Charleroi en Cercle gaan rusten met brilscore, wél goals in tweede helft?
• Jupiler Pro League • Charleroi heeft 1 op 9 • Aftrap: 18u30 • Stade du Pays de Charleroi
Lees verder

Dronken vrouw spuwt agent in gezicht na ongeval: meteen gedagvaard voor rechtbank
In Gent heeft vrijdagavond een dronken vrouw in het gezicht van een agent gespuwd. De 23-jarige dame uit Melle had een ongeval veroorzaakt op de R4 waarna de politie ter plaatse kwam. Ze moest blazen en die ademtest bleek positief. De vrouw gedroeg zich weerspanning. Ze begon een agent te slaan en spuwde nadien in zijn gezicht. De politie stelde een proces-verbaal op. De vrouw verschijnt al op 10 december voor de rechtbank. Daar riskeert ze een boete tot 2.400 euro en 5 jaar cel.
Lees verder

Pro League-voorzitter Croonen: "Als we niet meer kunnen spelen, moeten we ons misschien tot de overheid wenden"
Voetballen zonder of met beperkt publiek valt financieel heel moeilijk te verteren. Een totale lockdown en geen wedstrijden is wat de clubs het meest vrezen. "Dat zou een catastrofe zijn", zucht Pro League-voorzitter Peter Croonen.
Lees verder

LIVE. Mata begint op de bank bij Club - Okereke, Lang en Krmencik moeten voor de goals zorgen
• Jupiler Pro League • 7 besmettingen bij Malinwa • Aftrap: 20u45 • Jan Breydelstadion
Lees verder

LIVE. Charleroi deelt tik uit met twee goals in vijf minuten
• Jupiler Pro League • Charleroi heeft 1 op 9 • Aftrap: 18u30 • Stade du Pays de Charleroi
Lees verder

Georges (88) stierf gisteren aan Covid-19, zijn zoon doet emotionele oproep: "Mensen, alstublieft, neem de maatregelen ernstig"
De 88-jarige Georges Labaere was donderdag nog in het VTM NIEUWS te zien. Hij lag op de gewone covidafdeling in het AZ Delta in Roeselare, was wat kortademig, maar zou wel enkele dagen later naar huis mogen. En toch overleed Georges gisteren, ondanks de goede zorgen. Zijn zoon François doet nu een emotionele en belangrijke oproep aan iedereen om de coronamaatregelen na te leven: "Want het is zo'n vies beest".
Lees verder

Zo hartverscheurend is situatie in het ASZ in Aalst: "Het virus heeft me helemaal gekraakt"
VTM NIEUWS kon zaterdag een kijkje nemen op de Covid-afdeling van het ASZ in Aalst en zag daar hartverscheurende taferelen. Onder meer Ingrid De Plus herstelt er van een coronabesmetting. "Ik heb het eigenlijk nooit zo serieus genomen. Maar het heeft mij helemaal gekraakt", snikt ze.
Lees verder

LIVE. Defour debuteert voor KV Mechelen tegen Club Brugge, dat het zonder een pak sterkhouders doet
• Jan Breydel (20u45)
Lees verder

Charleroi knoopt tegen Cercle weer aan met zege en springt over Beerschot naar de leiding
Het is een dagje haasje-over geweest. Om 18 uur wipte Beerschot over Antwerp naar de leiding. Om 20.15 uur verdrong Charleroi op zijn beurt Beerschot van de leiding. In afwachting van Club Brugge - KV Mechelen later op de avond. Na de 1 op 9 tegen Moeskroen, Standard en Genk, wonnen de Carolo's met 3-0 van Cercle Brugge. Drie doelpunten in een betere tweede helft. Voor de Vereniging is het tot nu de zwaarste nederlaag van het seizoen, na een allicht zwakste match.
Lees verder