Doorgaan naar hoofdcontent

Herenthout: Overlegcomité kondigt strengere coronamaatregelen aan

Herenthout
Overlegcomité kondigt strengere coronamaatregelen aan
De afgelopen weken nam het aantal coronabesmettingen in ons land opnieuw fors toe. Ook het aantal ziekenhuisopnames en overlijdens zit in stijgende lijn. Om een algemene lockdown te vermijden, kondigde het Overlegcomité zonet een aantal bijkomende maatregelen aan. De verstrengingen gaan in vanaf vrijdag 9 oktober en gelden al zeker tot en met 9 november, waarna een evaluatie volgt.
Lees verder

Tijdelijke verkeersmaatregelen in Torenstraat
Op donderdag 8 en vrijdag 9 oktober gelden er tijdelijke verkeersmaatregelen in de Torenstraat. Alle verkeer, behoudens het plaatselijk verkeer, is verboden in de Torenstraat, het gedeelte tussen Nijlense Steenweg en Kwadestraat. Het verkeer wordt omgeleid via de Nijlense Steenweg en Blokt.
Lees verder

Toenemend aantal besmettingen in Herenthout: volg de maatregelen
Het Overlegcomité heeft op dinsdag een aantal bijkomende maatregelen genomen om de algemene stijging van het aantal coronabesmettingen in ons land in te dijken. Ook in onze gemeente neemt helaas de laatste week het aantal besmettingen sterk toe. Er is echter nog geen reden tot paniek en bijkomende lokale maatregelen zijn voorlopig nog niet aan de orde.
Lees verder

Vrijwilligers gezocht voor triagecentrum en callcenter
Met de stijgende coronacijfers wordt het ook opnieuw drukker in het triagecentrum en het callcenter in Herentals. Om het personeel extra te ondersteunen zijn we op zoek naar vrijwilligers die enkele uren per week kunnen inspringen om de centra te bemannen.
Lees verder