Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 27 oktober 2020

Herenthout: Hinder in Kloosterstraat op dinsdag 3 november

Herenthout
Hinder in Kloosterstraat op dinsdag 3 november
Op dinsdag 3 november zijn er werken gepland door Brabamij Infra, in opdracht van Fluvius. Hierdoor zal de Kloosterstraat tijdelijk afgesloten zijn van 12 uur tot +/- 16 uur.
Lees verder

Mondneusmasker verplicht op de begraafplaatsen in Neteland
Allerheiligen komt er aan. Dat betekent dat het de komende dagen drukker wordt op onze begraafplaatsen. Daarom besliste de crisiscel van de Neteland gemeenten (Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar) om het dragen van een mondneusmasker vanaf zaterdag 31 oktober te verplichten op alle begraafplaatsen in de vijf gemeenten. Dit uit veiligheid voor alle bezoekers.
Lees verder

Verstrengde regeling voor bezoekers en begeleiders Ziekenhuisnetwerk Kempen
De ziekenhuizen van het Ziekenhuisnetwerk Kempen (Sint-Dimpna Ziekenhuis Geel, AZ Herentals, H. Hartziekenhuis Mol en AZ Turnhout) verstrengen vanaf woensdag 28 oktober gezamenlijk hun regelingen voor bezoekers en begeleiders.
Lees verder

Verklein de kans op besmetting: beperk je sociale contacten
De afgelopen weken werden er heel wat besmettingen vastgesteld die door mensen met symptomen buitenshuis werden doorgegeven. Het blijft belangrijk om je strikt aan de regels te houden. Respecteer de afstandsregels en beperk je sociale contacten drastisch. Hou je aan de regel van één vast 'knuffelcontact', bovenop de mensen waarmee je samenwoont. Neem geen enkel risico en hou je hier ook aan. Op die manier is de kans dat je anderen (onbewust) besmet kleiner.
Lees verder