Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 26 oktober 2020

Gemeente Zottegem: WZC Egmont: corona update en aangepaste bezoekregeling

WZC Egmont: corona update en aangepaste bezoekregeling
Gezien de alarmerende stijging van de coronacijfers neemt WZC Egmont de nodige veiligheidsvoorzorgen en gaat vanaf vrijdag 23 oktober een aangepaste bezoekregeling in waarbij bewoners 1 vaste bezoeker per week mogen ontvangen en dit dagelijks van 10 tot 18 uur. Bezoekers dienen zich op voorhand te melden en strikt de veiligheidsregels te volgen.

Lees verder

Dag van de Jeugdbeweging
Vrijdag 23 oktober was het naar jaarlijkse gewoonte de nationale Dag van de Jeugdbeweging. Een feestdag waarop leden en leiding van alle jeugdbewegingen in uniform naar school of het werk gaan. Ook in Zottegem zetten we deze dag traditioneel onze lokale jeugdbewegingen graag in de kijker, hetzij dan op een iets andere manier dit jaar. 
Lees verder

Nieuw project van De Katrol: KOOS

KOOS (Katrol Ondersteuning Ouders School) is een empowerend project op school waarbij kwetsbare gezinnen ondersteund worden in het begrijpen en verhogen van de betrokkenheid van de onderwijscultuur. Georganiseerd vanuit een samenwerkingsverband tussen de school en De Katrol, is KOOS een uniek project in de regio, en mooie wisselwerking tussen de zorgco├Ârdinatoren van de verschillende basisscholen en de mensen van De Katrol.

Lees verder

Gemeenteraad 26 oktober, 19.30 uur : live stream
De Gemeenteraad van maandag 26 oktober om 19.30 uur wordt digitaal gehouden, gezien de huidige coronasituatie en het stijgend aantal besmettingen. Iedereen die dat wenst kan de zitting live volgen via de live stream op Zottegem.be/YouTube. Je hebt hiervoor enkel een internet verbinding nodig, er dient geen speciale software geïnstalleerd te worden. Wie mobiel kijkt, kan ook volgen via de YouTube app.
Lees verder