Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 19 oktober 2020

Gemeente Mol: “Stap terug, om nadien samen terug vooruit te gaan”

"Stap terug, om nadien samen terug vooruit te gaan"

Het overlegcomité kondigde vrijdagavond 16 oktober een aantal nieuwe maatregelen aan in de strijd tegen het coronavirus. De nieuwe richtlijnen gaan in vanaf maandag 19 oktober en duren vier weken. Na twee weken volgt een evaluatie. De verstrenging is noodzakelijk om de razendsnelle opmars van het virus te stoppen. Zowel het aantal besmettingen, ziekenhuisopnames als dodelijke slachtoffers stijgt exponentieel. "We zetten nu een stap terug, om nadien samen terug vooruit te gaan".

Lees verder

Roger en Yvonne vieren 60-jarig jubileum op welzijnssite Ten Hove

Roger Bogaerts en Yvonne Geuens vierden op 8 oktober hun diamanten jubileum. 60 jaar geleden stapten ze in het huwelijksbootje, en zelfs corona kon hen niet uit elkaar houden om dit te vieren! Roger woont op de afdeling Blauwe Wolk van woonzorgcentrum Ten Hove, Yvonne heeft een serviceflat op de welzijnssite. Samen met familie en de andere bewoners genoten ze van hun dag.

Lees verder

Weekprogramma woonzorgcentrum Ten Hove 19 tot 23 oktober

Onze zorgmedewerkers zorgen wekelijks voor een uitgebreid activiteitenaanbod voor de bewoners. Het nieuwe weekaanbod kan je hier vinden.

Lees verder

Hang affiche 'zonder zwerfvuil straat' op en win een frietkot in jouw straat

Een nette straat zonder zwerfvuil, dat is waar Kempenaren van houden. Elk jaar duiken er een groot aantal 'zonder zwerfvuil straat'-affiches op achter onze ramen. De wedstrijd vindt dit najaar opnieuw plaats maar in een nieuw jasje. Je neemt deel met jouw straat maar niet meer individueel. Schrijf je straat in voor 15 november via deze link.

Lees verder