Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 5 oktober 2020

Gemeente Kaprijke: Werken in opdracht van Aquafin ter hoogte van Antwerpse Heirweg, Scheutbos en Gravin Madeleine d'A...

Gemeente Kaprijke
Werken in opdracht van Aquafin ter hoogte van Antwerpse Heirweg, Scheutbos en Gravin Madeleine d'Alcantaralaan te Lembeke
Werken in opdracht van Aquafin ter hoogte van Antwerpse Heirweg, Scheutbos en Gravin Madeleine d'Alcantaralaan te Lembeke.
Lees verder

Bedankt voor jullie ideeën voor de kerk van Lembeke
De gemeente ging op zoek naar ideeën voor nevenbestemming of herbestemming van de kerk van Lembeke. Vanaf zondag 13 september, niet toevallig Open Monumentendag was de kerk 14 dagen lang dagelijks open voor bezoek en suggesties ter plaatse. Vanaf 27 september kon het nog even digitaal tot 1 oktober.
Lees verder

Koop lokaal in Kaprijke met de gemeentelijke geschenkbon!
Om de lokale handelaar te steunen, kan je gebruik maken van de gemeentelijke geschenkbon. Hiermee kan je betalen bij alle deelnemende handelaren.
Lees verder

Ingang SOCK aan de Molenstraat afgesloten vanaf 5 oktober
Vanaf 5 oktober zal de ingang naar het SOCK via Molenstraat 28 afgesloten worden voor een drietal weken.
Lees verder

Zondag 11 oktober Coming Out Day
Op zondag 11 oktober 2020 vindt de jaarlijkse Coming Out Day plaats. Deze dag wordt wereldwijd gevierd om aandacht te besteden aan het moment dat een holebi of transgender (LGBT) openlijk voor zijn of haar seksuele voorkeur of identiteit wil uitkomen.
Lees verder