Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 24 september 2020

Gemeente Zottegem: Stad Zottegem roept ondernemers op deel te nemen aan impactonderzoek coronacrisis

Stad Zottegem roept ondernemers op deel te nemen aan impactonderzoek coronacrisis
Er loopt momenteel een grootschalig onderzoek dat de impact van de coronacrisis op de gemeentelijke economie meet. Dit is een onderzoek van de Universiteit Antwerpen en onderzoeksbureau LMR-LOMV dat ondersteund wordt door de VVSG en UNIZO. Ook stad Zottegem tekende in voor dit onderzoeksproject en roept alle Zottegemse ondernemers, zelfstandigen en vrije beroepen deel te nemen aan de online enquĂȘte via vlaanderen.impactcorona.be/10982.
Lees verder

Bosgolf in het speelbos Zotte Jungle
Ooit al gehoord van bosgolf? Zoals golf maar dan net anders, in een bos, uiteraard. Een uitdaging spel voor jongens en meisjes die goed kunnen mikken! Ook in Zottegem kan je bosgolf spelen in het speelbos Zotte Jungle aan de Bevegemse Vijvers. En al het materiaal dat je hiervoor nodig hebt kan je bovendien gratis ontlenen.
Lees verder

Stad Zottegem van start met Dierenwelzijnsraad - word jij lid?
Stad Zottegem start met een Dierenwelzijnsraad die zal adviseren het welzijn van dieren in onze stad en acties op poten zetten ter preventie en hulp van dieren in nood. We doen een oproep naar Zottegemse verenigingen, dierenliefhebbers en iedereen die (semi) professioneel dagelijks bezig is met dieren om lid te worden. Wie graag het dierenwelzijnsbeleid mee wil uittekenen en zich inzetten voor dieren kan zijn kandidatuur tot 15 oktober indienen.
Lees verder

Nieuwe fietsenstalling in de Hoogstraat
Een leuk weetje voor fietsende Zottegemnaren en handelaars in de Hoogstraat: er komt een extra fietsenstalling aan het BPOST kantoor zodat fietsende klanten die snel hun pakje willen ophalen hun fiets netjes en makkelijk kunnen wegzetten. Ook aan de zitbank op de hoek van de Firmin Bogaertstraat en in de Hoogstraat komen extra 'fietsnietjes'.
Lees verder