Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 7 september 2020

Gemeente Mol: Gemeentebestuur zoekt dringend halftijdse poetsmedewerkers

Gemeentebestuur zoekt dringend halftijdse poetsmedewerkers

Het gemeentebestuur zoekt halftijdse poetsmedewerkers, niveau D, voor een contract van bepaalde duur van 3 maanden met kans op verlenging. Interesse? Vul dan zo snel mogelijk het online sollicitatieformulier in. Meer info vind je via www.gemeentemol.be/vacatures.

Lees verder

Dit jaar geen lichtstoeten: "Molse lichtstoeten terug in 2021"

Met een grote lichtboog aan het oud-gemeentehuis brengen de Molse Lichtstoeten hulde aan een unieke traditie die dit jaar voor het eerst sinds Wereldoorlog II noodgedwongen geannuleerd werd. Beide lichtstoeten beloven gelukkig ook dat ze volgend jaar opnieuw van de partij zijn. Door de coronacrisis besloten beide lichtstoeten - in samenspraak met het gemeentebestuur – begin april om hun roemrijke lichtspektakel in 2020 niet te laten doorgaan. Het was de afgelopen maanden voor de wagenbouwers onmogelijk om in groep hun jaarlijkse lichtcreaties coronaproof te bouwen. Ook de stoeten zelf konden met de huidige publieksbeperkingen onmogelijk doorgaan.

Lees verder

Ruil tussen 10 en 20 september je lege batterijen voor een batterijtester

Batterijen vind je overal in huis in de meest diverse toepassingen. Is de batterij echt helemaal leeg? Breng ze dan binnen bij een Bebat inzamelpunt zoals de containerparken van Millegem en Gompel. Doe dit tussen 10 en 20 september en krijg in ruil een batterijtester (zolang de voorraad strekt).

Lees verder

Zorgbehoevend? Informeer of je recht hebt op premies of toelagen

Het gemeentebestuur kent ook dit jaar premies toe aan zorgbehoevende inwoners. Ontving je vorig jaar een toelage? Hou dan je brievenbus in het oog. De brieven om je premie te vernieuwen zijn onderweg. Ontving je nooit eerder een premie? Informeer dan waar je recht op hebt. Neem contact op met de dienst seniorenplus op het nummer 014 33 16 00 of via dienstseniorenplus@gemeentemol.be.

Lees verder