Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

donderdag 17 september 2020

Gemeente Kaprijke: De winnaars van de fotowedstrijd editie 2020 zijn bekend

Gemeente Kaprijke
De winnaars van de fotowedstrijd editie 2020 zijn bekend
De vier winnende beelden van de eerste editie van de gemeentelijke fotowedstrijd zijn bekend. De winnaars zijn Tim Matthijs, Bram Verbiest, Patrick Roegiers en Henk Van den Fonteyne. Je vindt de foto's onderaan deze pagina. Het thema van de wedstrijd was "stilte".
Lees verder

Agenda raden 24 september 2020
De raad van bestuur, de raad voor maatschappelijk welzijn en de gemeenteraad zullen ditmaal corona-proof plaatsvinden in het SOCK op donderdag 24 september 2020.
Lees verder

Evenement of privéfeest in coronatijden
Afhankelijk van de geldende maatregelen rond corona is het toegestaan om evenementen te organiseren. Bekijk zeker de evenementenmatrix voor je aan je evenement begint.
Lees verder

Gezonde kinderopvang!
Tips nodig rond gezonde voeding, beweging en lang stilzitten in je opvang? Gezondekinderopvang.be biedt onthaalouders, kinderdagverblijven en voor- en naschoolse opvang concrete info over tussendoortjes, dranken, maaltijden, buiten spelen, spelmateriaal, communicatie met ouders en veel meer!
Lees verder

Fietsherstelzuilen geplaatst
De gemeente Kaprijke plaatste recent twee fietsherstelzuilen in de openbare ruimte. Zo kunnen fietsers met pech onderweg de nodige herstellingen doen en hun tocht veilig verder zetten.
Lees verder