Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

maandag 7 september 2020

Gemeente Hooglede: Bevraging ouders Speelplein

Gemeente Hooglede
Bevraging ouders Speelplein
We stellen onszelf de vraag: "Hoe kan zoeber beter en wat kunnen we leren uit Corona?" Daarom stelden we een ouderbevraging op voor alle ouders die hun kinderen deze zomer op Zoeber lieten spelen.
Lees verder

Aanpassing bezoekersregeling wzc Ter Linde
Vanaf maandag 7 september is er terug bezoek mogelijk op de kamer. Dit elke dag tussen 14u en 17u zonder reservatie via de hoofdingang.
Lees verder

Infopunt Trimard als ontmoetingsplek
Een babbeltje slaan met een bekende in de leeshoek, even de krant of een boek lezen in onze zithoek, genieten van een momentje van ontspanning voor jezelf, het zijn zaken die we allemaal erg gemist hebben in Infopunt Trimard. Ook wij hebben jullie erg gemist!
Lees verder

ZWINS (Het Eenzame Westen)
Theatermakery Het Eenzame Westen ging de boer op en interviewde verschillende betrokkenen uit de varkenssector. Dat rijke materiaal vormt de basis voor de voorstelling ZWINS. Een tragikomische voorstelling, gespeeld door Lien De Graeve en Janne Desmet, in regie van Tom Ternest.
Lees verder

Verkeershinder Noordabeelstraat 7/09/2020
Van 7/09/2020 t.e.m. 11/09/2020 zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn in de Noordabeelstraat tussen de Leenbosstraat en de Grjspeerdstraat wegens aanleg van een zoomweg.
Lees verder