Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

dinsdag 29 september 2020

Gemeente Haaltert: Weekend van de Klant 3 en 4 oktober

Weekend van de Klant 3 en 4 oktober

Kom winkelen tijdens Weekend van de Klant 2020 op zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020, bij je favoriete, lokale winkels in Haaltert! Op www.haaltert.be/kooplokaal vind je alle info terug over de deelnemende zaken!

Lees verder

Hé, doe ne keer lokaal…en ga naar de markt!

Bij al het leuks en lekkers dat je tussen 2 en 11 oktober op de markt koopt, krijg je stempels om mooie prijzen te winnen! Benieuwd naar de deelnemende gemeenten en de inhoud van de prijzenpot? Check doelokaal.be/markten. Lokaal bestuur Haaltert doet er nog een schepje bovenop en schenkt een elektrische fiets aan één deelnemer van de wedstrijd.
I.s.m. Provincie Oost-Vlaanderen

Lees verder

Gemeente- en OCMW-raad live online te volgen

De volgende gemeente- en OCMW-raad gaat door op maandag 28 september. Door de coronamaatregelen is het voor publiek al een tijdje niet meer mogelijk om persoonlijk de gemeenteraad en OCMW-raad bij te wonen. Nu de raadsleden wel weer fysiek samenkomen, werd ook een oplossing gezocht voor het publiek. Het lokaal bestuur voorziet nu een livestream waarmee de raden live kunnen gevolgd worden.

Lees verder

Spring op de herbi-bus en laat je rijden door Haaltert

Donderdag 1 oktober 2020 start lokaal bestuur Haaltert met een gemeentelijke busdienst die de deelgemeenten met elkaar verbindt. Iedereen is welkom op de herbi-bus en de ritten zijn gratis!
Dus wil je wel eens naar de markt of moet je iets ophalen in een andere deelgemeente? Spring op de herbi-bus!

Lees verder