Nieuws vanuit en over Vlaanderen, door en voor Vlamingen.

zaterdag 29 augustus 2020

Gemeente Edegem: Saneringswerken Boniverlei

Gemeente Edegem
Saneringswerken Boniverlei
Op maandag 31 augustus 2020 start aannemer BRO-technics in opdracht van Fluvius de werkzaamheden in de Boniverlei aan de sanering van gas- en elektriciteitsleidingen. De werken zullen ongeveer drie weken duren tot vrijdag 18 september 2020, onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden en externe factoren.
Lees verder

Uitbreiding nutsleidingen Minerve
Op maandag 31 augustus 2020 start aannemer BRO-technics in opdracht van Fluvius de werkzaamheden in de Fort V-straat aan de nutsleidingen ten behoeven van woonproject Minerve (Agfa-site). De werken zullen ongeveer drie weken duren tot vrijdag 18 september 2020, onder voorbehoud van gunstige weersomstandigheden en externe factoren.
Lees verder

Kunst in het gemeentehuis: Winny Segers
De kastjes in de inkomhal van het gemeentehuis kregen een nieuwe invulling!
Lees verder

Nikolaas Kende en Jolente De Maeyer vieren Beethoven -
2020 is het Beethovenjaar. 250 jaar na de geboorte van één van de bekendste klassieke componisten zet ook Edegemse Concerten zijn muziek op het programma. En niet door de minste: Nikolaas Kende en Jolente De Maeyer zijn gevestigde waarden binnen de kamermuziek, zowel in binnen- als buitenland. Kom luisteren naar hun interpretatie van onder andere de Kreutzersonate en sta versteld...
Lees verder