Doorgaan naar hoofdcontent

Brussel: Heraanleg binnengebieden in de Marollen

Heraanleg binnengebieden in de Marollen

In het kader van het Duurzaam Wijkcontract De Marollen lanceert de Stad Brussel in samenwerking met de Bouwmeester een aanbesteding voor een projectopdracht om verschillende groene ruimtes en openbare ruimtes in de Marollen op te waarderen:

Zeven ruimtes

Zeven ruimtes krijgen een facelift binnen dit project:

Lees verder

Eerste 100% duurzame pumptrack in Stad Brussel

Een pumptrack is een circuit van bulten en kombochten, toegankelijk voor iedereen. Deze 100% gerecycleerde en recycleerbare sportvoorziening wordt een ontmoetingsplek met tal van activiteiten voor jong en oud: testen van evenwicht en snelheid op de fiets, kennismaken met duurzame stadslandbouw,...

Gerecycleerd plastic

De sportinfrastructuur is volledig ondersteund door en gemaakt van puin, aarde en zand voor de funderingen, gerecycleerd plastic voor de bulten en houten elementen voor de bochten. De rest van het parcours is in aarde en grind.

Lees verder

Sociale hulp tijdens de Covid-19-crisis?

Deze steun is niet enkel toegankelijk voor mensen met een leefloon. De hulp is bedoeld voor iedereen die de gevolgen ervaart van de Covid-19-crisis op het grondgebied van de Stad Brussel (Laken, Neder-Over-Heembeek en Haren inbegrepen). Ze zal verleend worden aan personen in nood na een individuele analyse.

Lees verder