Doorgaan naar hoofdcontent

Brussel: Projectoproep 'Zero afval horeca en voedingszaken'

Projectoproep 'Zero afval horeca en voedingszaken'

De projectoproep is bedoeld voor handelaars die willen experimenteren rond zero afval (vermindering van verpakkingsafval, wegwerpbewaardozen en andere verpakkingen voor eenmalig gebruik) in horeca- en voedingszaken in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Meer info:

Lees verder

Openbare aanbestedingen voor de commerciële bezetting van frietkoten
Lees verder

Hulp en tips bij moestuinen?

De belangrijkste taak van een moestuinmeester is contact te onderhouden met de Brusselaars om tuinieren in de stad te promoten, beginnende moestuinders aan te moedigen en te begeleiden, en hun kennis en technieken te verbeteren. Het netwerk van de Brusselse gediplomeerde moestuinmeesters organiseert:

  • permanente opleiding van de leden
  • uitwisseling van informatie en ervaring
  • evenementen voor het publiek

Meer info:

Vragen over uw moestuin?

Lees verder