"'Ik werkte jaren achter de schermen voor mensen als Bart De Pauw en Mark Uytterhoeven. Dat helpt om op een volwassen manier met beroemdheid om te gaan." Gelukkig maar, want nu hij weer elke zondag op tv komt met 'Het Verhaal Van Vlaanderen', zit anoniem over straat lopen er voor Tom Waes (54) meer dan ooit niet meer in. In Dag Allemaal vertelt hij honderduit over z'n nieuwe programma, z'n erg drukke leven en z'n visie op beroemd zijn. "Ik kom vaak kinderen tegen die zeggen dat ze beroemd ...
De wereldtitel van Remco Evenepoel in Australië was de kers op de taart van een topwielerjaar voor ons land. Volgens bondscoach Sven Vanthourenhout mogen we volgend jaar zelfs rekenen op twee regenboogtruien. Een vooruitblik op het Belgische wielerjaar 2023 in 23 vragen.
Als warm eten niet op geraakt, bewaren we de restjes meestal in de koelkast. Ideaal voor de lunch of het avondeten de volgende dag. Maar warm eten in de koelkast steken, houdt ook risico's in. Marcel Zwietering, professor levensmiddelenmicrobiologie aan de Universiteit van Wageningen (Nederland) en Wieke van der Vossen, expert voedselveiligheid geven tips.
Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.