Doorgaan naar hoofdcontent

Wil je supersnel internet in huis? Voor 50 euro per maand biedt deze provider 1 Gbps aan

HLN
Wil je supersnel internet in huis? Voor 50 euro per maand biedt deze provider 1 Gbps aan
Internetprovider edpnet biedt voortaan supersnel internet aan. Het maakt daarvoor gebruik van het glasvezelnetwerk van Proximus. Door de optie Fiber Pro Boosted aan je abonnement toe te voegen, surf je als klant supersnel tegen 1 Gbps (Gigabyte per seconde). Maar is edpnet daarmee ook één van de aantrekkelijkste opties op de markt? En heb je wel 1 Gbps nodig voor jouw surf- of streamgewoontes? Mijntelco.be zocht het uit.
Lees verder

Ook edpnet lanceert nu fibernet: welk verschil maken snelheden tot 1 Gbps voor jouw internetgebruik?
Internetprovider edpnet biedt voortaan supersnel internet aan. Het maakt daarvoor gebruik van het glasvezelnetwerk van Proximus. Door de optie Fiber Pro Boosted aan je abonnement toe te voegen, surf je als klant supersnel tegen 1 Gbps. Maar is edpnet daarmee ook één van de aantrekkelijkste opties in de markt? En heb je 1 Gbps nodig voor jouw surf- of streamgewoontes? Mijntelco.be zocht het uit.
Lees verder

"Ze kreeg die reis naar Rome cadeau van dankbare klant": mama van verongelukte Jessy (24) kan amper vatten wat er gebeurd is
"Ze had deze citytrip cadeau gekregen van een vrouw bij wie ze ging schoonmaken." De mama van Jessy Dewildeman (24) kan amper vatten wat er met haar dochter en haar hartsvriendin Wibe Bijls (25) is gebeurd in Rome. Wibe en Jessy stierven daar afgelopen weekend op een autosnelweg. Volgens Italiaanse media stapten beide jongedames uit hun taxi om slachtoffers van een ongeval te helpen, maar werden ze opgeschept. "Mijn dochter zou iedereen helpen, daar is ze nu voor gestraft."
Lees verder

Twee Lamborghini's verwoest bij crash tijdens illegale straatrace
Bij een crash tijdens een illegale straatrace in de VS zijn twee peperdure Lamborghini's verwoest. Een van de wagens ging verschillende keren over de kop en vloog daarna in brand. Dat gebeurde - geluk bij een ongeluk - wel net voor de deur van een brandweerkazerne.
Lees verder

Oeps: ongevaldetectie-functie iPhone en Apple Watch belt hulpdiensten in rollercoasters
De 'Crash Detection'-functie of ongevaldetectie-functie op iPhone 14-toestellen en de nieuwe Apple Watch Series 8, SE en Ultra lijkt zichzelf te activeren in achtbanen. Dat meldt 'The Wall Street Journal'. De functie is normaal bedoeld om automatisch de hulpdiensten in te schakelen bij een auto-ongeluk.
Lees verder

Rode Duivels openen EK-kwalificaties met trip naar Zweden, Martínez: "Als we op ons best zijn, moeten we ons kwalificeren"
Opnieuw een haalbare loting voor de Rode Duivels in de kwalificaties. Op weg naar het EK 2024 in Duitsland, werd België als reekshoofd ingedeeld met Oostenrijk, Zweden, Azerbeidzjan en Estland. De eerste twee landen plaatsen zich rechtstreeks, nummer drie speelt play-offs. België opent de kwalificaties met een verplaatsing naar Zweden (24 maart 2023) en ontloopt Engeland en Frankrijk, die in pot 2 zaten en ingedeeld werden bij respectievelijk Italië en Nederland.
Lees verder

Football Talk. FIFA zet eindelijk licht op groen voor Mbokani - Lukaku mist ook uitmatch bij FC Barcelona
Bij SK Beveren hebben ze er lang naar uitgekeken, maar volgend weekend kan Dieumerci Mbokani eindelijk zijn debuut maken. Wereldvoetbalbond FIFA heeft immers het licht op groen gezet voor de transfer. Een dispuut met zijn ex-club, Koeweit SC, hield Mbokani nog net van het veld in Dender. Over speelgerechtigdheid gesproken, bij Dender viel men daags voor de match uit de lucht dat Beveren-huurling Brent Gabriël niet mocht spelen tegen zijn moederclub. (SDG)
Lees verder

IN BEELD. Schrijnende beelden tonen schade in Oekraïense steden na explosies
In verschillende Oekraïense steden zijn er raketaanvallen gemeld. Het is nog onduidelijk hoeveel slachtoffers er zijn gevallen. Rusland had eerder gedreigd met vergelding voor de ontploffing op de Krimbrug. Bekijk hier enkele beelden van de verwoestende raketaanvallen.
Lees verder

IN BEELD. Raketaanvallen in verschillende Oekraïense steden
In verschillende Oekraïense steden zijn er raketaanvallen gemeld. Het is nog onduidelijk hoeveel slachtoffers er zijn gevallen. Rusland had eerder gedreigd met vergelding voor de verwoestende ontploffing op de Krimbrug. Bekijk hier enkele beelden van de verwoestende raketaanvallen.
Lees verder

"Ik koop enkel dingen wanneer ze in promotie staan": Karlien (51) spaart bijna 1.300 euro per maand dankzij haar huurinkomsten en een zuinige levensstijl
Sommige mensen kunnen enorm goed met geld omgaan. Of ze nu veel of weinig hebben, ze zijn creatief en mét resultaat. Hoe doen ze dat toch? In deze rubriek laten we een superbespaarder aan het woord. Deze keer is dat lab technician Karlien Duyssens (51), die al tientallen jaren geleden begon te sparen en te beleggen. Dat heeft inmiddels vruchten afgeworpen. "Mijn huis is zo goed als afbetaald, ik verhuur een appartement én kon een bouwgrond kopen."
Lees verder

Christiaan uit 'Blind Getrouwd' gekwetst door Jana: "Achteraf kwam ik tot het besef dat we elkaar niet gekozen hadden"
Tussen Jana De Bosscher (29) en Christiaan Graulus (28) hing er vanaf het eerste moment al chemie in de lucht. Er werd zelfs al geflirt en gekust bij het nemen van de trouwfoto's. "Wij zijn geen preutse types", klonk het eerder al in 'TV Familie'. Ook op huwelijksreis leek het van een leien dakje te lopen. Tót Jana bekende dat Christiaan dan toch niet helemaal haar type is. "Ik reageerde aanvankelijk heel bot."
Lees verder

Right Said Fred in de clinch met Beyoncé: "Ze is ontzettend arrogant"
Het zit er bovenarms op tussen Right Said Fred en Beyoncé. Het duo beweert dat de Amerikaanse zangeres geen toestemming gevraagd heeft om hun nummer 'I'm Too Sexy' te gebruiken op haar nieuwe plaat 'Renaissance'. De 41-jarige wereldster vertelt dan weer een heel ander verhaal.
Lees verder

Bakker krijgt zes maanden rijverbod door cocaïnegebruik: "Je maakt in je leven één fout en je bent 'gesjareld'"
Een bakker uit Gent moet zijn wagen zes maanden aan de kant laten nadat hij betrapt werd op rijden onder invloed van cocaïne. Uit een haaranalyse blijkt dat hij regelmatig aan het witte poeder zit, iets wat hij zelf staalhard ontkent. "Ik werk 7 dagen per week, 14 uur per dag. Ik woon op 20 km van mijn werk en heb mijn rijbewijs echt nodig."
Lees verder

Vrouw gaat na afspraak met man in hotel aan de haal met zijn bankkaart: "Ze zou sigaretten kopen, maar haalde 1.380 euro af"
Een alleenstaande moeder van drie uit Eeklo riskeert een celstraf van 10 maanden voor oplichting en gewapende weerspannigheid. Om de kost te verdienen, sprak de vrouw af met mannen in rendez-voushotels in Gent. Bij één van haar klanten ging ze echter aan de haal met zijn bankkaart, waarna ze prompt 1.380 euro afhaalde. De vrouw vroeg de rechter om mildheid: "Mijn kinderen zijn verloren zonder mij."
Lees verder

De Bleeker wil dat banken 24/7 bereikbaar zijn om snel betaalapps te blokkeren bij phishing
In de strijd tegen phishing wil staatssecretaris voor Consumentenbescherming Eva De Bleeker (Open Vld) dat banken 24 uur op 24 en zeven dagen op zeven bereikbaar zijn om betaalapps te blokkeren. Desnoods wil ze daarvoor de wetgeving aanpassen. Ook pleit de staatssecretaris voor "traag bankieren". Dat is een extra veiligheid op bankrekeningen die moet voorkomen dat grote bedragen ongezien kunnen worden overgeschreven.
Lees verder

KU Leuven bewijst 'onvatbare' creativiteit van Kevin De Bruyne in stats: "De verwachte creëert het meest onverwachte"
"Alexa of Siri, definieer creativiteit in de Premier League." De zoekmachines van tech-giganten komen niet met een sluitend antwoord. Onderzoekers van de KU Leuven hebben het onvatbare 'creativiteit' nu wel proberen uitdrukken in cijfers. Hun machine erkent een machine. Of hoe Kevin De Bruyne niet alleen in de naakte, maar ook in de onderliggende cijfers de beste van allemaal blijkt in de Premier League. Een wetenschappelijk onderbouwde analyse van de ongekroonde koning van de assist.
Lees verder

Onderzoek bewijst 'onvatbare' creativiteit van De Bruyne en toont aan dat hij geniaalste in Premier League is: "De verwachte creëert het meest onverwachte"
"Alexa of Siri, definieer creativiteit in de Premier League." De zoekmachines van techgiganten komen niet met een sluitend antwoord. Onderzoekers van de KU Leuven hebben die onvatbare term 'creativiteit' nu wel proberen uitdrukken in cijfers. Hun machine erkent een machine. Of hoe Kevin De Bruyne niet alleen in de naakte, maar ook in de onderliggende cijfers de beste van allemaal blijkt in de Premier League. Een wetenschappelijk onderbouwde analyse van de ongekroonde koning van de assist.
Lees verder

Beslissing van Tom Brady om niet met NFL te stoppen, kost hem huwelijk met topmodel Gisele Bündchen
De beslissing van Tom Brady (45) om zijn pensioen terug te draaien en toch nog een 23ste seizoen in de NFL te spelen met Tampa Bay Buccaneers, is niet in goede aarde gevallen bij zijn vrouw Gisele Bündchen (42). Het koppel leeft al enkele weken apart en heeft inmiddels elk een afzonderlijke scheidingsadvocaat ingehuurd.
Lees verder

Dit is het geheim van het veertigjarig huwelijk van Bono en zijn vrouw Ali
Paul Hewson (62), beter bekend als Bono, en zijn vrouw Ali Hewson (61) zijn al veertig jaar gelukkig getrouwd. Wat is het geheim van zo'n langdurige relatie? Dat verklapt de U2-zanger in een interview met David Remnick, tijdens het New Yorker Festival. "Wanneer je zowel romantiek als vriendschap in één persoon vindt, is dat heel bijzonder", glundert Bono.
Lees verder

Brits koppel renoveert keuken en vindt onder vloer pot met goud ter waarde van 860.000 euro
Een Brits koppel heeft tijdens renovatiewerken een pot met meer dan 260 gouden munten onder hun keukenvloer gevonden. De veiling van die schat bracht nu een fraaie 860.000 euro op.
Lees verder