Doorgaan naar hoofdcontent

VIDEO. Achter de schermen bij SM-meesteres Laura: “Per maand verdien ik tot 40.000 euro met mijn job”

HLN
VIDEO. Achter de schermen bij SM-meesteres Laura: "Per maand verdien ik tot 40.000 euro met mijn job"
Zweepjes, tepelklemmen, chokers, ball gags,...sinds de Fifty Shades-hype is BDSM (de verzamelnaam voor bondage, discipline, submissie en masochisme, nvdr.) bespreekbaarder geworden in de slaapkamer. In de zesde aflevering van de HLN Original 'De Wereld van Nanoe' zijn we te gast bij Meesteres Laura (24), die naar eigen zeggen "tussen de 20.000 en 40.000 euro per maand verdient" met BDSM.
Lees verder

De maat is vol: supporters Anderlecht plannen protestacties tegen spelers, trainer én bestuur
Na de nederlaag tegen West Ham in de Conference League, maar vooral de desastreuze resultaten in de competitie (13 op 30) is voor een deel van de supporters de maat vol. Zij plannen zondag in de uitwedstrijd op KV Mechelen protestacties.
Lees verder

Jongen (19) uit lichting prins Gabriël overlijdt op militair kamp
Een jaargenoot van prins Gabriël (19) aan de Koninklijke Militaire School (KMS) is overleden tijdens een kamp in Butgenbach. De 19-jarige Martin Malrait uit Doornik deed net als Gabriël mee aan het initiatiekamp. Alle studiegenoten, onder wie ook de prins, woonden afgelopen maandag de uitvaart van de jonge militair bij.
Lees verder

WEERBERICHT. Genieten van zachte herfstzon, ook weekend wordt droog en zonnig
Vandaag blijft het droog en wordt het zonnig met in de loop van de dag wat hoge wolkensluiers vanaf het westen en soms ook stapelwolken. De maxima schommelen tussen 14 graden in de Hoge Ardennen en 18 graden in Vlaanderen. De wind wordt matig en aan zee vrij krachtig uit zuidwestelijke richtingen.
Lees verder

Verwachte herfstgolf is in het land: aantal Covid-19 besmettingen blijft stijgen
Het aantal geregistreerde besmettingen met COVID-19 en het aantal ziekenhuisopnames blijft stijgen. De herfstgolf trekt verder aan, blijkt vrijdag uit de nieuwste cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Al 1.427 coronapatiënten liggen nu in de Belgische ziekenhuizen, een stijging met 32 procent tegenover een week eerder.
Lees verder

LIVE F1. Alonso kan beste om met Japanse regen, Verstappen zesde - Schumacher maakt brokken
Doet Max Verstappen het in Japan? Als hij op het circuit van Suzuka minimaal acht punten meer pakt dan Charles Leclerc en zes punten meer dan zijn teamgenoot Sergio Pérez, dan volgt de Nederlander zichzelf op als wereldkampioen in de Formule 1. Intussen is er nog steeds veel te doen om de 'budget-gate'. Volg de aanloop, kwalificaties en race zelf de komende dagen in onderstaande liveblog.
Lees verder

"Toen mijn vader stierf, belandde ik in een depressie": privéleven van Luc Appermont en Bart Kaëll centraal in tweede theatershow
Luc Appermont (72) en Bart Kaëll (62) zijn duidelijk nog lang niet uitverteld. Vier jaar na hun eerste zaalshow 'Intiem' trekt het showbizzkoppel, dat al 44 jaar samen is, opnieuw door Vlaanderen. In hun nieuwe voorstelling 'Luc & Bart, een paar apart' brengen de twee naast muziek heel wat verrassende verhalen uit hun carrière én persoonlijke leven. "Door deze show te maken beseffen we dat we ook nog andere talenten hebben."
Lees verder

Privéleven van Luc Appermont en Bart Kaëll staat centraal in tweede theatershow: "Afscheid nemen van zijn vader viel Bart enorm zwaar"
Luc Appermont (72) en Bart Kaëll (62) zijn duidelijk nog lang niet uitverteld. Vier jaar na hun eerste zaalshow 'Intiem' trekt het showbizzkoppel, dat al 44 jaar samen is, opnieuw door Vlaanderen. In hun nieuwe voorstelling 'Luc & Bart, een paar apart' brengen de twee naast muziek heel wat verrassende verhalen uit hun carrière én persoonlijke leven. "Door deze show te maken beseffen we dat we ook nog andere talenten hebben."
Lees verder

Piet Huysentruyt viert 60ste verjaardag met eigen kunstexpo: "Er zitten een paar straffe eyecatchers tussen"
Piet Huysentruyt wordt in december 60 en zal dat op een onvergetelijke manier vieren. Vanaf 28 oktober stelt de VTM-chefkok eigen schilderwerken tentoon tijdens een expo in The Boutique Gallery in Sint-Martens-Latem.
Lees verder

53-jarige klusjesman waagt kans in 'The Voice', 28-jarige Sven wil zijn podiumvrees overwinnen
Als hij nog een paar jaar geduld had, kon hij zich ook inschrijven voor 'The Voice Senior', maar Luc Ernst uit Hemiksem heeft duidelijk geen geduld om tot zijn zestigste te wachten. De Antwerpenaar is klusjesman en is het gewoon tijdens zijn werk te zingen. "Ik werk altijd in lege appartementen dus ik moet niet vrezen dat ik te lawaaierig ben", lacht hij.
Lees verder

Herman Brusselmans verklapt hoe zoontje gaat heten: "Waarom zou je zo'n dingen niet zeggen? Ik vind dat bullshit"
Zondag 65 en in maart voor het eerst vader. Samen met zijn vriendin Lena (31) kijkt Herman Brusselmans (64) uit naar één van de grootste (onverwachte) mijlpalen in zijn leven. Dat het koppel een zoon verwacht, is geen geheim. De naam van de baby evenmin. "Onze zoon zal Roman Brusselmans heten."
Lees verder

Dit is het meest gevreesde waarschuwingslampje: wat controleer je altijd best zelf als het signaal voor motorstoring brandt?
Het is een van de meest gevreesde controlelampjes. En terecht, want de kans bestaat dat een oplichtend motorstoringslampje aanleiding kan geven tot een dure garagerekening. Toch is er best vaak sprake van loos alarm.
Lees verder

Autobouwers verwachten dit jaar forse krimp in verkoop op Europese markt
De automarkt zal in Europa dit jaar naar verwachting met 26 procent krimpen ten opzichte van pre-coronajaar 2019. In vergelijking met vorig jaar zou de verkoop van personenwagens in Europa 1 procent lager uitkomen. Dat meldt de koepel van Europese autobouwers ACEA vandaag. De sector dringt aan op een beleidskader dat de markt toelaat om te herstellen en de overstap te maken naar nulemissies.
Lees verder

Jelle Engelbosch (N-VA) is nieuwe burgemeester van Sint-Truiden
Jelle Engelbosch (N-VA) vervangt Veerle Heeren definitief als burgemeester van Sint-Truiden. Dat meldt Het Belang van Limburg. Heeren moest drie weken geleden opstappen door verschillende schandalen die aan het licht waren gekomen.
Lees verder

Brand op Paaseiland veroorzaakt "onherstelbare schade" aan wereldberoemde standbeelden
Een trieste dag voor fans van de prachtige mythische standbeelden op Paaseiland. Een grote brand woedde in het Rapa Nui nationaal park, 3.500 km voor de westkust van Chili, en bracht "onherstelbare schade" toe aan de archeologische site.
Lees verder

Groep bergbeklimmers nog gefilmd kort voor lawine in Himalaya: 19 doden, 10 vermisten
Reddingswerkers zoeken nog naar tien vermisten na de dodelijke lawine in de Himalaya van eerder deze week. Het natuurgeweld kostte aan minstens 19 mensen het leven.
Lees verder

Miguel Wiels wint Nederlandse televisieprijs: "Hij is onze superster"
Miguel Wiels was duidelijk in zijn nopjes donderdagavond. Tijdens de uitreiking van het Gouden Televizier-Ring Gala, de belangrijkste Nederlandse televisieprijzen, verscheen onze landgenoot mee op het podium. Het Nederlandse tv-programma 'Even tot hier', waar Wiels aan meegewerkt heeft, won namelijk de Gouden Televizier-ring met maar liefst 70 procent van de stemmen.
Lees verder

Belgen deden nooit beter in WorldTour én er zit nog veel goeds aan te komen, maar... "In Vlaamse klassiekers zijn we wel heel afhankelijk van Van Aert"
Het gala van de Kristallen Fiets 2022 wordt niet alleen het feest van de winnaar, het is ook de bekroning van een uitzonderlijk Belgisch wielerjaar. 27 overwinningen in de WorldTour: nooit deed ons land beter. De bondscoach ziet veel positieve zaken - the best is yet to come - maar heeft ook één waarschuwing: "We zijn verwend geweest in het verleden in de klassiekers, maar vandaag is er geen overschot. De dominante tijden met Boonen, Gilbert, Van Avermaet, Vanmarcke en Naesen zijn voorbij."
Lees verder

Lenen voor energiebesparende werken: via Mijn VerbouwLening of via een energielening bij de bank?
Je bent van plan energiebesparende werken te laten uitvoeren aan je woning. Om dat te realiseren, wil je een lening aangaan. Maar welke lening biedt de beste oplossing? En voor welke kom je in aanmerking: een lening bij de bank of een renteloze lening van de overheid? Spaargids.be plaatst beide opties naast elkaar.
Lees verder

Van Quickenborne: België vergelijkt bij Dutroux gevonden DNA met DNA Tanja Groen
De Belgische justitie gaat onbekend DNA dat is gevonden in de kelders en bestelauto's van Marc Dutroux vergelijken met dat van de sinds 1993 vermiste Tanja Groen. Dat gebeurt op verzoek van de Nederlandse justitie. Dat heeft minister van Justitie Vincent van Quickenborne (Open VLD) donderdagavond gezegd in de Nederlandse talkshow Op1. Hij zei verder dat het parket generaal in Luik alle medewerking zal verlenen aan dit verzoek.
Lees verder