Doorgaan naar hoofdcontent

Sterke Dimitri Van den Bergh neemt eerste horde op EK Darts: ‘Dancing Dimi' klopt Noord-Ier Gurney in Dortmund

HLN
Sterke Dimitri Van den Bergh neemt eerste horde op EK Darts: 'Dancing Dimi' klopt Noord-Ier Gurney in Dortmund
Dimitri Van den Bergh heeft de Noord-Ier Daryl Gurney geklopt in de eerste ronde van het EK Darts. Een sterke 'Dancing Dimi' haalde het in Dortmund met 6-2. In de volgende ronde treft hij de winnaar van duel tussen Joe Cullen en Ross Smith.
Lees verder

Daniel Radcliffe verkoopt luxe-appartement voor 5,3 miljoen aan Nederlandse oprichter Suitsupply
Daniel Radcliffe (33) heeft zijn peperdure optrekje in New York verkocht aan de Nederlandse ondernemer Fokke de Jong (49), oprichter van het kledingmerk Suitsupply. Dat meldt 'The New York Post'. Het appartement in de wijk West Village werd verkocht voor maar liefst 5,3 miljoen dollar.
Lees verder

LIVE. Wint Wouter Vrancken met KRC Genk ook tegen z'n ex-ploeg KV Mechelen?
• Jupiler Pro League • Speeldag 15 • Aftrap: 20u45 • Cegeka Arena
Lees verder

Waar gaat Belg op vakantie nu leven duurder wordt?
De herfstvakantie is begonnen, en dat merken ze in de vakantieparken. In Center Parcs is 95 procent van de huisjes volgeboekt, en ook andere vakanties dichtbij doen het goed.
Lees verder

Sterke Dimitri Van den Bergh klopt Noord-Ier Gurney in eerste ronde EK Darts, Price en Van Gerwen gaan verrassend onderuit
Dimitri Van den Bergh heeft de Noord-Ier Daryl Gurney geklopt in de eerste ronde van het EK Darts. Een sterke 'Dancing Dimi' haalde het in Dortmund met 6-2. In de volgende ronde treft hij de Engelsman Ross Smith.
Lees verder

En of Sergio Pérez het parcours in Mexico kent: Red Bull-piloot vlamt virtueel over circuit... met ogen dicht
Sergio Pérez gaat zondag vol voor de zege in de GP van Mexico, zijn thuisland. De ploegmaat van wereldkampioen Max Verstappen toonde alvast dat het parcours geen geheimen heeft voor hem. Pérez reed het circuit virtueel perfect rond... met zijn ogen dicht.
Lees verder

LIVE. GENK-MECHELEN. We voetballen! Klopt Vrancken ook z'n ex-club?
• Jupiler Pro League • Speeldag 15 • Aftrap: 20u45 • Cegeka Arena
Lees verder

Groen licht voor basispakket energie: wat houdt het in en wat zijn ook alweer de andere steunmaatregelen?
De Kamer heeft vannacht het licht op groen gezet voor het basispakket energie, waardoor consumenten in november en december een tegemoetkoming krijgen voor gas en elektriciteit. Waarvoor kom je precies in aanmerking? En hoe zat het ook alweer met de andere premies? We lijsten de 12 belangrijkste financiële reddingsboeien op, voor heel België, maar ook de puur Vlaamse en Brusselse maatregelen.
Lees verder

Vrouw pronkt met elf kinderen bij acht verschillende vaders: "Alle kritiek pareer ik met humor"
Een vrouw die elf kinderen bij acht verschillende vaders heeft, verzet zich met de nodige humor tegen alle kritiek die ze te slikken krijgt. "Waar ik al die papa's vind? Op de Marketplace van Facebook natuurlijk."
Lees verder

Charlotte de Witte voor de derde keer op rij verkozen tot beste techno-dj ter wereld
De Belgische dj Charlotte de Witte (30) mag zich voor het derde jaar op rij de beste techno-dj van de wereld noemen. Ze staat helemaal bovenaan de prestigieuze lijst Alternative Top 100 van het gerenommeerde Britse magazine DJ Mag. Daarnaast is ze ook de beste vrouwelijke dj van de wereld.
Lees verder

LIVE. GENK-MECHELEN. 1-1! Betere kansen zijn voor Malinwa, Walsh mist oog in oog met Vandevoordt
• Jupiler Pro League • Speeldag 15 • Aftrap: 20u45 • Cegeka Arena
Lees verder

Twitter komt met adviesraad voor beslissingen over inhoud tweets
Twitter krijgt een adviesraad die beslissingen neemt over de inhoud van tweets en blokkades van accounts. Dat heeft Elon Musk, de nieuwe eigenaar van de berichtendienst, in een tweet aangekondigd. De rijkste man ter wereld wil dat er mensen met allerlei verschillende standpunten plaatsnemen in die raad.
Lees verder

Escaperooms in thema van 'Code van Coppens' geopend in Antwerpen
Goed nieuws voor de fans van 'Code van Coppens': voortaan kan je het spel ook in het echt spelen. Daarvoor kan je terecht in de stadsfeestzaal in Antwerpen. De escaperooms werden ontworpen door Mathias Coppens en zijn volledig gebaseerd op het programma. "De bedoeling is dat wanneer je dit spel gespeeld hebt, dat je echt het gevoel hebt dat je in de kamer van 'Code van Coppens' bent geweest", vertelt Mathias. "Je komt binnen, moet zelf de hints vinden en dan gebeurt er iets magisch", besluit hij.
Lees verder

Misbruikslachtoffer Weinstein: "Blij dat ik niet verkracht ben"
Ashley Matthau, een voormalig actrice, heeft in de rechtbank haar verhaal gedaan over haar ervaringen met producent Harvey Weinstein in 2003. Matthau was destijds 22 jaar toen zij door Weinstein op zijn hotelkamer seksueel zou zijn misbruikt, meldt vakblad Variety.
Lees verder

Vier miljoen Oekraïners kampen met stroomonderbrekingen
Bijna 4 miljoen mensen worden in Oekraïne door stroomonderbrekingen getroffen na de recente Russische aanvallen op de elektriciteitsinfrastructuur van het land, zo heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky gezegd.
Lees verder

LEVENSVERHAAL. Hillbilly rock-'n-roller Jerry Lee Lewis (87) trouwde zeven keer, overleefde Elvis en leefde van schandaal naar schandaal
Rock-n-rollpionier Jerry Lee Lewis is overleden. De beruchte tijdgenoot van Elvis Presley en Johnny Cash werd 87. Hij overleefde ze allemaal, ondanks zijn wilde levensstijl. Zijn carrière werd zelfs bijna afgebroken voor ze goed en wel begonnen was toen hij op 22-jarige leeftijd trouwde met zijn nichtje van 13 jaar oud. Zijn grootste hit 'Great Balls Of Fire', kent iedereen. Dit is het verhaal van 'The Killer'.
Lees verder

"Zal nooit stoppen met wat me hier gebracht heeft": Antony wil niets weten van kritiek op nutteloze dribbel, nadat hij onder meer clown werd genoemd
Opvallend moment op Old Trafford gisteravond. Antony - deze zomer voor 100 miljoen overgekomen van Ajax - pakte bij een 0-0-stand uit met een fantasietje, maar dat leverde hem in menig Britse tv-studio stevige kritiek op. Zo noemde Paul Scholes hem onder meer "een clown". Al trekt Antony zelf zich bitterweinig aan van die uitspraken.
Lees verder

LIVE. GENK-MECHELEN. Kan de leider na rust het verschil maken?
• Jupiler Pro League • Speeldag 15 • Aftrap: 20u45 • Cegeka Arena
Lees verder

Robbe blaast Mathieu Terryn omver met Engelstalige cover van Bazart: dit waren de opvallendste audities uit 'The Voice'
Kandidaat Robbe waagt zich aan een Engelstalige cover van de Bazart-hit 'Denk Maar Niet Aan Morgen'. Mathieu draait zich al snel om, maar krijgt concurrentie van Natalia. "Ik vond het super gebracht, maar denk wel al te weten voor welk team je gaat kiezen", klinkt het grappend. Gelijk heeft ze. Mathieu haalt zijn slag thuis en kruipt al snel mee het podium op om samen een duet te zingen.
Lees verder

"Waar is Nancy?": inbreker valt echtgenoot (82) van Pelosi met hamer aan
Een inbreker is de woning van Nancy Pelosi (82) binnengedrongen en heeft haar man Paul (82) met een hamer aangevallen. Volgens CNN vroeg dader David Depape (42) op dat moment ook "waar Nancy zat". De voorzitster van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden bevond zich gelukkig niet in San Francisco. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis gebracht en "zal naar verwachting volledig herstellen".
Lees verder