Doorgaan naar hoofdcontent

Stad Tongeren: Check uw chip

Stad Tongeren
Check uw chip
Uw kat of hond kwijtraken, dat is een nachtmerrie. Is uw huisdier gechipt? Dan vindt het makkelijker de weg naar u terug.Tenminste, als de gegevens die op de chip staan correct zijn én u deze gegevens hebt vrijgegeven.
Lees verder

Gratis plantgoed voor Tongerse inwoner
Via haar jaarlijkse bomen- en struikenverkoop biedt Natuurpunt inheems en autochtoon plantgoed aan. Mensen met grote of kleine tuinen en zelfs balkons kunnen meehelpen om dieren en planten van hier te helpen door leefgebied, beschutting of voedselplekken te voorzien.
Lees verder

Stookoliepremie
Elk gezin dat tussen 15/11/2021 en 31/12/2022 stookolie of propaan besteld en betaald heeft, heeft recht op een toelage van 225 euro .
Lees verder

Gezocht: uitbater horeca cultuurcentrum De Velinx
Midden 2023 loopt de huidige concessie af voor de uitbating van de horeca van het cultuurcentrum De Velinx. De stad Tongeren heeft recent een gunningsprocedure uitgeschreven om een nieuwe concessie (2023-2032) af te sluiten.
Lees verder

Sabrina wint 250 euro met ambi.pas
Mevrouw Sabrina Bils uit Zepperen wint 250 euro met de ambi.pas. Zij wint 2.500 punten of 250 euro dankzij haar aankoop bij Lingerie Silhouette, Maastrichterstraat te Tongeren.
Lees verder