Doorgaan naar hoofdcontent

Stad Poperinge: Verkeershinder Veurnestraat

Stad Poperinge
Verkeershinder Veurnestraat
De Veurnestraat wordt op maandag 3 oktober vanaf 7.30 u. tijdelijk afgesloten tussen de Sint-Bertinusstraat en de Doornstraat.
Lees verder

Poperinge en vzw De Fietseling werken samen aan brouwerijsite Reningelst
De brouwerijsite in Reningelst wordt omgebouwd tot een ontmoetingsplek voor jong en oud. Naast het goed uitgebouwde ontmoetingscentrum Rookop komt er een volledig heraangelegde binnenkoer en een buurtsalon met lift op de eerste verdieping van de mouttoren.
Lees verder

Regionaal Landschap en Poperinge investeren in infrastructuur Dode IJzerpad
De Poperingse gemeenteraad bekrachtigt de samenwerkingsovereenkomst met Regionaal Landschap Westhoek voor het project Dode IJzerpad. Het Regionaal Landschap wil met subsidies uit het PDPO Herstelfonds investeren in trage wegen.
Lees verder

Abele kandidaat voor masterplan 'DNA van het dorp'
De provincie West-Vlaanderen wil met 'DNA van het dorp' dorpen stimuleren om een toekomstvisie te ontwikkelen. Jaarlijks helpen vier studiebureaus elk één West-Vlaams dorp een masterplan op te stellen. Dit jaar draagt Poperinge Abele voor als kandidaat.
Lees verder

Poperings energiefonds legt focus op mensen zonder sociaal tarief
De sociale dienst van Poperinge houdt zich klaar om een groot aantal mensen met raad en daad bij te staan om hun sterk verhoogde energiefactuur te betalen. Met een nieuw reglement wil de stad mensen die geen recht hebben op het sociaal tarief beter ondersteunen.
Lees verder

Nieuws uit de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn van 26 september 2022
Korte nieuwsberichten uit de gemeenteraad en de raad voor maatschappelijk welzijn.
Lees verder

Geslaagde scholenveldloop in Poperinge
De Vlaamse loopweken voor scholen zijn van start gegaan. Ook Poperinge en atletiekclub Flac Hoppeland organiseerden opnieuw een scholenveldloop op woensdag 28 september.
Lees verder

Poperinge neemt energiebesparende maatregelen
De huidige energiecrisis en de hoge energiekosten vragen dringend om actie. Het stadsbestuur van Poperinge stelt een pakket maatregelen voor om zowel op lange als op korte termijn energie te sparen.
Lees verder