Doorgaan naar hoofdcontent

Stad Poperinge: Feestelijke ontvangst voor nieuwe Poperingenaars

Stad Poperinge
Feestelijke ontvangst voor nieuwe Poperingenaars
Poperinge nodigde op zaterdag 22 oktober alle nieuwe inwoners van het afgelopen half jaar uit. Een veertigtal nieuwe Poperingenaars verkende het stadscentrum met een gids en genoot daarna van een hapje en een drankje in het Hopmuseum.
Lees verder

Poperinge en Reveil zorgen voor koestermomenten op begraafplaatsen
Reveil vzw bouwt al enkele jaren aan een warmere rouwcultuur. De organisatie stimuleert ingetogen troostacties en -concerten op begraafplaatsen in Vlaanderen op 1 november. Poperinge organiseert voor Reveil22 de troostactie 'Koestermoment'.
Lees verder

Poperinge zoekt bestelwagen voor uitleendienst
Poperinge is op zoek naar een bedrijf dat via een bruikleenovereenkomst een gratis bestelwagen levert aan de uitleendienst voor verenigingen en organisatoren.
Lees verder

Poperinge zoekt concessiehouder tent hoppefeesten
Van 15 tot 17 september 2023 vindt de volgende editie van de driejaarlijkse hoppefeesten plaats, met onder andere diverse festiviteiten in een tent op het Oudstrijdersplein. Poperinge is op zoek naar een concessiehouder die de tent plaatst en uitbaat.
Lees verder

Verleng gratis de concessie op een kindergraf
Op de Poperingse begraafplaatsen werden kinderen vroeger gratis en zonder concessie begraven. Dat betekent dat de grafrust slechts tien jaar liep. Nu kan je die gratis omzetten naar een concessie van dertig jaar, die je onbeperkt gratis kan hernieuwen.
Lees verder

Nieuwe beweegroute op Poperingse zorgsite
Op vrijdag 28 oktober opende Poperinge een nieuwe beweegroute. Die kadert binnen de 10.000 stappen-campagne van het Vlaams Instituut Gezond Leven vzw, Sport Vlaanderen, de Vlaamse Logo's en Agentschap Zorg en Gezondheid.
Lees verder