Doorgaan naar hoofdcontent

Ook Kate Middleton zwicht voor ‘grootste’ juwelentrend van het moment

HLN
Ook Kate Middleton zwicht voor 'grootste' juwelentrend van het moment
Nadat we jarenlang kozen voor een minimalistische aanpak mogen onze juwelen en accessoires weer opvallen dit najaar. More is more, zo lijkt het wel. Zelfs Kate Middleton is grote fan. Hoewel ze elke dag kan kiezen uit de Britse koninklijke sieradenkist, maakte ze onlangs een aparte keuze en gaf ze de voorkeur aan een gouden, chunky ketting met een groot hart, letterlijk.
Lees verder

Elon Musk weigerde persoonlijk Oekraïne toegang tot Starlink op de Krim uit angst voor Russische reactie met kernwapens
Elon Musk heeft persoonlijk het verzoek van Oekraïne om ook op de Krim toegang te krijgen tot de internetdiensten van het Starlink-satellietnetwerk afgewezen. De CEO van SpaceX deed dat uit angst dat een poging van Oekraïne om de Krim te heroveren Rusland zou aansporen tot het inzetten van kernwapens. Dat blijkt uit een rapport dat gisteren is gepubliceerd. Musk ontkent intussen ook dat hij recent nog met Poetin heeft gesproken.
Lees verder

Radja Nainggolan tijdens controle betrapt op rijden zonder geldig rijbewijs
Radja Nainggolan is opnieuw tegen de lamp gelopen in het Antwerpse verkeer. De middenvelder van Antwerp werd deze middag tijdens een gerichte controle betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs. Nainggolan is daarop door de politie verhoord.
Lees verder

Bejaarde man in levensgevaar na ferme klap tegen boom: geen andere voertuigen betrokken
Langs de Eikhoekstraat in Vleteren gebeurde woensdagnamiddag een zwaar ongeval. Daarbij raakte een 88-jarige man uit de gemeente levensgevaarlijk gewond.
Lees verder

LIVE ATLETICO-CLUB. Één wijziging bij blauw-zwart: Skov Olsen komt in de plaats van Meijer - Carrasco en Witsel op de bank bij Madrilenen
• Vierde speeldag groep B Champions League • Club telt 9 punten, 6 meer dan Atlético, Porto en Leverkusen • Stadion: Wanda Metropolitano • Scheidsrechter: Danny Makkelie (Ned)
Lees verder

Expert energierecht gelooft niet dat overwinstbelasting van federale regering juridisch standhoudt: "Wat bezielt hen?"
De regering rekent maar beter niet op de miljarden die ze uit de overwinstbelasting voor energieproducenten wil halen. De regeling die Vivaldi voorziet, is juridisch drijfzand. "Ik ga ervan uit dat de ministers rond de tafel dit ook weten, maar voor de vlucht vooruit kiezen", klinkt het. Ondertussen maakt de sectorfederatie zich al op voor de juridische strijd.
Lees verder

Wordt overwinstbelasting van federale overheid slag in het water? "Regering haalt eigenhandig juridisch kader onderuit"
De regering rekent maar beter niet op de miljarden die ze uit de overwinstbelasting voor energieproducenten wil halen. De regeling die Vivaldi voorziet, is juridisch drijfzand. "Ik ga ervan uit dat de ministers rond de tafel dit ook weten, maar voor de vlucht vooruit kiezen", klinkt het. Ondertussen maakt de sectorfederatie zich al op voor de juridische strijd.
Lees verder

Ketnet pakt uit met nieuwe programma's én een adviespodcast
De televisiezender Ketnet komt deze maand met heel wat nieuwe programma's op de proppen. Maar er komt ook een adviespodcast aan voor de Ketnetters, 'Bedankt voor niks!'.
Lees verder

"Hoerenzoon, je gaat niet vooruit": PSG beschuldigd van online lastercampagnes tegen media en eigen spelers, waaronder zelfs Mbappé
Het stormt weer in Parijs. Na de rel rond Kylian Mbappé wordt PSG er nu van beschuldigd valse Twitteraccounts te laten creëren met als doel media, spelers en andere voetbalpersoonlijkheden onder druk te zetten en te beledigen. Onder hen... Mbappé zelf. PSG ontkent alle aantijgingen in een statement.
Lees verder

IN BEELD. Omgekeerde regenboog schittert boven Kuringen
In Kuringen kon je vanmiddag een uniek fenomeen bekijken. Daar verscheen een omgekeerde regenboog of circumzenitale boog. Een lezer kon het prachtexemplaar vastleggen op beeld. Geniet vooral mee!
Lees verder

Kinderarts Oksana stierf bij Russisch bombardement op Kiev: zoontje (5) is nu wees want vader overleed vorig jaar ook al
Bij de Russische bombardementen op Oekraïne van maandagochtend is een kinderarts om het leven gekomen. Oksana Leontieva had net haar zoontje Gregory (5) afgezet op school en was onderweg naar haar werk in het centrum van Kiev, toen haar wagen geraakt werd door een Russische raket. Gregory is nu wees, want zijn vader overleed eerder ook al.
Lees verder

Wil je je omtoveren tot de mooiste versie van jezelf, naturel en zonder opvallende make-up? Topvisagiste Angelique Vandewinkel geeft 9 handige tips
Ben je iemand die eigenlijk geen (opvallende) make-up wil dragen? Geen probleem: de 'no make-up'-make-uplook is er voor je. Aan de hand van 9 tips onthult topvisagiste Angelique Vandewinkel aan HLN Shop hoe je in geen tijd je slaapgezicht omtovert tot een fris en stralend alternatief. Zónder dat het opvalt dat je gemaquilleerd bent.
Lees verder

Wereldkampioen Stoffel Vandoorne ruilt Mercedes in voor DS Penske
Regerend wereldkampioen Formule E Stoffel Vandoorne rijdt vanaf volgend seizoen voor het team van DS Automobiles. Dat heeft de Franse formatie, die zich in 2023 verbindt aan het Amerikaanse Penske, woensdag bekendgemaakt.
Lees verder

Elon Musk lanceert eigen parfum: 'Burnt Hair' (en harkt er op luttele uurtjes al 1 miljoen mee binnen)
Elon Musk, 's werelds rijkste man, heeft een parfum gelanceerd genaamd 'Burnt Hair' ofte 'Verbrand Haar'. Volgens Musk werden er binnen een paar uur tijd al 10.000 flesjes van verkocht.
Lees verder

TikTok roomt geld af van schenkingen voor Syrische vluchtelingen via livestreams
Uit een onderzoek van de Britse openbare omroep BBC blijkt dat TikTok financieel gewin haalt uit de livestreams van Syrische vluchtelingen die in hun filmpjes bedelen om financiële steun. Het socialemediabedrijf roomt volgens BBC maar liefst 69 procent van de schenkingen af en na tussenkomst van wisselkantoren wordt dat bedrag nog verder gereduceerd. TikTok ontkent dat het een dergelijk percentage afhoudt.
Lees verder

Jeremy uit 'Extreme Makeover Vlaanderen' raakte tijdens fietsvakantie verlamd: "We trokken strootjes wie zijn vrouw moest bellen"
Het gezin van Jeremy had alles waar ze van droomden… maar toen sloeg het noodlot toe. Tijdens een mountainbikevakantie in Frankrijk, kwam Jeremy slecht ten val. "Ik hoorde mijn rug kraken en mijn oren suizen", vertelt hij. "Ik wist direct dat het fout was." Jeremy raakte verlamd. "We hebben echt strootjes getrokken wie zijn vrouw moest bellen", vertellen zijn vrienden. Dat hij eigenlijk helemaal niet mee zou gaan naar Frankrijk, omdat hij aan het sparen was voor een reis naar Thailand, weegt zwaar door bij z'n vrienden. Ze hebben dan ook één duidelijke missie voor het verbouwteam van 'Extreme Makeover Vlaanderen' heeft één duidelijke missie: Jeremy's huis rolstoelvriendelijk maken.
Lees verder

Jarenlang heeft de relatie aan rijpheid gewonnen, nu tonen Freya Van den Bossche en vriendin Eva zich publiek
Twee vrouwen hand in hand op een rode loper, en toch was er enige beroering. Niét wegens de teder verstrengelde vingers, wel wegens wiens hand het was: Freya Van den Bossche. Of hoe de liefde jarenlang geruisloos kan blijven.
Lees verder

"Toen ik begon te zweven, heeft hij me teruggefloten": Gert Verhulst houdt Njam!-chef Peppe Giacomazza met beide benen op de grond
In zijn gastronomisch restaurant La Botte in Genk ontvangt de Italiaanse njam!-chef Peppe Giacomazza (44) al meer dan twintig jaar nationale en internationale gasten. Zijn bistro Peppe's, die hij runt samen met zijn vrouw Inez, serveert net als zijn nieuwste kookboek Peppe's Giro d'Italia eenvoudige Italiaanse gerechten. "Ik ben heel trots op ons succes, maar ik zal nooit vergeten vanwaar ik kom", vertelt hij aan 'Story'.
Lees verder

RECENSIE. 'Avenue 5 (2)': "Eindeloos entertainend hoe deze personages elkaar op nieuwe manieren de huid blijven vol schelden"
In een periode van meer dan twee jaar kan een mens zo veel meemaken -corona, oorlog, Kanye West- dat ie bijna zou vergeten dat de crew en de reizigers van de fictieve ruimtecruise 'Avenue 5' nog steeds hopeloos verloren zijn in de ruimte. De HBO-sciencefictionsatire van Armando Iannucci ('Veep') is ondanks de tegenvallende kritieken op het eerste seizoen terug voor een snedig vervolg op Streamz en ja: de situatie aan boord van de uit de kluiten gewassen 'ruimtedildo' gaat van kwaad naar erger. Of dat ook goed nieuws is voor de show? Evelien Delgouffe zoekt het in onze 'Kijkgids' voor u uit.
Lees verder

Online betaalt u 16 eurocent voor een bijna echt namaakbiljet van 50 euro: daarom is 'movie money' zo in trek bij kleine criminelen
Amper 14,95 euro voor een bundel van honderd bijna levensechte biljetten van 20 euro. Ofwel 15 eurocent per valse 20 euro. Voor een fake briefje van 50 euro betaal je omgerekend zelfs maar 16 eurocent. Reken uit de 'winst', terwijl het online bestelproces een fluitje van een cent is. Of hoe 'movie money' tegenwoordig niet alleen als rekwisiet in films opduikt, maar ook bij jonge en kleine criminelen in Vlaanderen steeds populairder wordt.
Lees verder