Doorgaan naar hoofdcontent

Lummen: Dag van de Trage Weg 15-16 oktober 2022

Dag van de Trage Weg 15-16 oktober 2022
Ken jij nog trage wegen bij jou in de buurt of elders in onze gemeente? Hebben ze een (onofficiële) naam? Ken jij leuke verhalen verbonden aan een van deze trage wegen? Beschik jij over oude foto's? Laat het ons weten via klimaat@lummen.be.
Lees verder

Opening begraafplaats Meldert 1 november 2022
Opening vernieuwde begraafplaats Meldert op 1 november 2022 van 16.30 u. tot 18.00 u.
Lees verder

Tijdelijke omleiding werken Schalbroekstraat
Van 17 oktober tot 21 oktober zal de omleiding van de Schalbroekstraat tijdelijk worden aangepast. Dat wil zeggen dat de omleiding via de Mangelbeekstraat zoals die nu bestaat voor een week verder omgeleid zal worden langs de Schulensebaan.
Lees verder

Onttrekkingsverbod opgeheven
Het tijdelijk onttrekkingsverbod
Lees verder

Kinderactiviteit 'Komen spelen'
Huis van het Kind organiseert de kinderactiviteit 'komen spelen'. Kinderen kunnen met hun ouders terecht voor allerlei leuke activiteiten die te maken hebben met het thema 'gezonde voeding'. De kinderactiviteit is gericht op kinderen van 2 tot 8 jaar, maar broers en zussen zijn zeker ook welkom! Om 9u30 en om 11u kan je (ouder en kind) deelnemen aan een kookworkshop 'gezonde snacks'. Om zeker te zijn van je plaats, schrijf je best in via huisvanhetkind@lummen.be . Drankjes te verkrijgen aan democratische prijzen.
Lees verder

Nieuw: Download de Lummen app
Het laatste nieuws van Lummen, al je afspraken en documenten verzameld op één plek in je broekzak? Goed nieuws, dat kan vanaf nu door de Lummen app! Deze handige, gratis app houdt je niet alleen op de hoogte van alle nieuwtjes in de gemeente, maar is bovendien een handige gids door je dagdagelijkse leven.
Lees verder