Doorgaan naar hoofdcontent

LIVE. BV’s arriveren op première van ‘Zillion’, ook Frank Verstraeten is van de partij: volg hier alle beelden...

HLN
LIVE. BV's arriveren op première van 'Zillion', ook Frank Verstraeten is van de partij: volg hier alle beelden vanop de rode loper
Bekend Vlaanderen mag de film 'Zillion' - over de op- en ondergang van discotheekuitbater Frank Verstraeten - vanavond in première ontdekken in Kinepolis Antwerpen. Naast regisseur Robin Pront en de sterrencast met onder meer Matteo Simoni, Charlotte Timmers en Jonas Vermeulen paraderen nog heel wat andere BV's op de rode loper. Luc Appermont bijvoorbeeld, die zelf ook een rolletje speelt in de film. Frank Verstraeten himself is eveneens van de partij. Je kan alles hier live meevolgen. Vanaf morgen kan iedereen trouwens de film bewonderen in de cinema.
Lees verder

IN BEELD. Bekend Vlaanderen zakt massaal af naar première van 'Zillion', ook Frank Verstraeten is van de partij
Bekend Vlaanderen mag de film 'Zillion' - over de op- en ondergang van discotheekuitbater Frank Verstraeten - vanavond in première ontdekken in Kinepolis Antwerpen. Naast regisseur Robin Pront en de sterrencast met onder meer Matteo Simoni, Charlotte Timmers en Jonas Vermeulen paraderen nog heel wat andere BV's op de rode loper.
Lees verder

"Dien maar een klacht in!" Leah (31) waxt 'unibrow' van dochtertje (3) en wordt beschuldigd van kindermishandeling
Leah Garcia (31) gaat viraal met een controversiële video waarin ze de wenkbrauwen van haar driejarig dochtertje Bliss waxt. Het kind vroeg daar al een jaar geleden zelf om nadat ze het zag bij haar elfjarige zus Behautti, zegt de moeder.
Lees verder

WAANZINNIGE WONING. In dit uitschuif- én verplaatsbaar huis slaap je onder de blote hemel
We zullen misschien nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen we elke woensdag een waanzinnige woning. Deze week is dat een uitschuif- én verplaatsbaar huis.
Lees verder

Emir Al-Thani niet opgezet met "ongeziene kritiek" tegenover WK-organisator Qatar
De Qatarese emir Tamim ben Hamad Al-Thani is niet opgezet met de "ongeziene kritiek" die zijn land al te verduren kreeg voor de organisatie van het WK voetbal. Volgens Al-Thani kreeg geen ander land ooit te maken met meer tegenstand.
Lees verder

Onze royaltyexpert beschrijft het magische jaar van prinses Elisabeth: "Ze moest uitkijken dat ze overeind bleef op haar stiletto's"
Prinses Elisabeth viert op dinsdag 25 oktober haar 21ste verjaardag. De dochter en troonopvolger van koning Filip is de meest gemediatiseerde jongedame van België. Maar wat weten we écht over haar? Royaltyexpert Wim Dehandschutter (41) vertelt in 'Story' over de memorabele momenten die hij meemaakte met onze jarige kroonprinses, in het magische jaar waarin ze helemaal op eigen benen ging staan.
Lees verder

De factuur loopt op: hoe Anderlecht er op vijf jaar tijd voor minstens 3 miljoen euro aan ontslagvergoedingen doorjaagde
Tussen 500.000 en 600.000 euro, dat is wat Anderlecht aan Felice Mazzu moet betalen nadat ze hem maandag z'n C4 gaven. Sinds Marc Coucke in december 2017 de club kocht, gaf paarswit al minimaal 3 miljoen euro uit aan ontslagvergoedingen. Een beknopt overzicht.
Lees verder

Jan Vertonghen opent buurtvoetbalpleintje in Sint-Niklaas en gaat geen vraag over Anderlecht uit de weg: "Er is maar één oplossing, winnen"
Een welgekomen afleiding. Jan Vertonghen (35) opende vandaag als ambassadeur 'zijn' buurtvoetbalpleintje in Sint-Niklaas. Vragen over Anderlecht ging hij echter niet uit de weg - chapeau.
Lees verder

"Naam van de bestuurder niet doorgegeven na een verkeersboete? Dan riskeer je extra boete": voor wie geldt die verplichting en wat zijn de regels?
Netjes je verkeersboete betaald en toch ligt er een jaar later nog eentje extra van zo'n 500 euro op de mat, omdat je niet hebt doorgegeven wie achter het stuur zat. Hoe kan dat, wie riskeert zo'n tweede boete, en kan je daar iets tegen ondernemen?
Lees verder

Twee officiers van Iraanse Revolutionaire Garde gedood door onbekenden
Twee leden van de Iraanse Revolutionaire Garde, het militaire elitekorps van de Islamitische Republiek, zijn door onbekenden doodgeschoten in Zahedan, in de zuidoostelijke provincie Sistan en Beloetsjistan. Dat meldt persagentschap Tasnim. De schietpartij gebeurde bijna drie weken nadat in de stad zware rellen uitbraken. De autoriteiten zijn een onderzoek gestart om de daders te identificeren, melden ze dinsdag.
Lees verder

Demir start onderzoek naar defederalisering Justitie
Vlaams Justitieminister Zuhal Demir (N-VA) start een onderzoek naar de defederalisering van Justitie. Dat zei ze dinsdag in het Vlaams Parlement na een vraag van Jeroen Tiebout (N-VA).
Lees verder

Slachtoffer Vlaamse 'Tinder Swindler' getuigt: "Als ik deed wat hij zei, dacht ik dat alles zou stoppen"
De 27-jarige Xenon S. uit Deurne is veroordeeld tot 5 jaar cel voor de verkrachting, aanranding en bedreiging van enkele tientallen vrouwen. Een van de slachtoffers van de Vlaamse 'Tinder Swindler' getuigt bij VTM NIEUWS. "Hij dreigde eerst met naaktfoto's van mij online te zetten. Ik zei: doe maar. Maar dat zinde hem niet. Hij dreigde er uiteindelijk mee om mijn familie en mijn ouders iets aan te doen tenzij ik deed wat hij zei."
Lees verder

"Ik ga zijn straf altijd te licht vinden, want ik zit hiermee voor de rest van mijn leven", slachtoffer Vlaamse 'Tinder Swindler' getuigt
De 27-jarige Xenon S. uit Deurne is veroordeeld tot 5 jaar cel voor de verkrachting, aanranding en bedreiging van enkele tientallen vrouwen. Een van de slachtoffers van de Vlaamse 'Tinder Swindler' getuigt bij VTM NIEUWS. "Hij dreigde eerst met naaktfoto's van mij online te zetten. Ik zei: doe maar. Maar dat zinde hem niet. Hij dreigde er uiteindelijk mee om mijn familie en mijn ouders iets aan te doen tenzij ik deed wat hij zei."
Lees verder

Zara verkoopt Russische winkels aan bedrijf uit Emiraten
Ook modeketen Zara zegt Rusland vaarwel. Het Spaanse moederconcern Inditex verkoopt zijn activiteiten in Rusland aan Daher, een retailbedrijf uit de Verenigde Arabische Emiraten.
Lees verder

"Haar assistent eiste een privétafel": voormalig maître doet zijn boekje open over bezoek Meghan Markle
Voormalig maître Michael Cecchi-Azzolina schrijft in zijn memoires -die 'The Sun' al kon lezen- over de dag waarop hij de hertogin van Sussex, Meghan Markle (41), over de vloer kreeg. Haar assistente zou erg gepikeerd om een privétafel hebben gevraagd. Meghan zelf? Zij stond erbij en keek ernaar. "Ik wou in lachen uitbarsten", aldus Michael.
Lees verder

LIVE. De Ketelaere begint in de basis op bezoek bij Dinamo Zagreb, Origi op de bank
• Maksimirstadion (21u) • Ref: Szymon Marciniak (POL) • Chelsea leidt poule met 7 punten, voor Salzburg (6), AC Milan en Zagreb (elk 4) • Krijgen Origi en De Ketelaere minuten?
Lees verder

Kiev roept vluchtelingen op om in de winter in het buitenland te blijven: "We moeten deze winter overleven"
De Oekraïense regering heeft dinsdag de Oekraïners die het land ontvluchtten, opgeroepen om indien mogelijk tijdens de winter in het buitenland te blijven. Door de oorlog is er heel wat schade aan de energievoorzieningen, waardoor een stroomtekort dreigt.
Lees verder

LIVE. De Bruyne krijgt rust, Thorgan Hazard wél in de basis
• Signal Iduna Park • Ref: Davide Massa (ITA) • City heeft tien punten, Dortmund heeft er zeven • Meunier geblesseerd bij bezoekers, Thorgan Hazard in de basis
Lees verder

LIVE (21u). De Bruyne krijgt rust, Thorgan Hazard wél in de basis
• Signal Iduna Park • Ref: Davide Massa (ITA) • City heeft tien punten, Dortmund heeft er zeven • Meunier geblesseerd bij bezoekers, Thorgan Hazard in de basis
Lees verder

Johan (64) woont al 20 jaar met zijn gezin in sociale woning, maar volgens nieuwe regels is die nu 'te groot': "Maar ze krijgen ons met geen stokken buiten"
Sociale huurders die meer kamers hebben dan gezinsleden zullen hogere 'boetes' per kamer moeten betalen of moeten verhuizen naar de particuliere huurmarkt. Dat besliste Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA). Meer dan 20.000 sociale woningen zijn onderbezet. Een familie getuigt: "De kinderen zijn dan wel het huis uit, wij hebben ons leven hier opgebouwd net als de rest."
Lees verder