Doorgaan naar hoofdcontent

KU Leuven: Running training 24 hour run (24 urenloop)

Running training 24 hour run (24 urenloop)
The 24 hour run (24 urenloop) will start again on October 25, 2022. Every Monday, Tuesday and Wednesday until this event, student associations will train on our athletics track. This may make it busier than usual.
Lees verder

KU Leuven en Toekomstatelier (TADA) gaan samen voor meer diversiteit en inclusie in onderwijs
Lees verder

KADOC - Meerdere stage opties
KADOC - Documentatie- en Onderzoekscentrum voor Religie, Cultuur en Samenleving van de KU Leuven - is het centrum dat zich toelegt op de veilige bewaring, het optimale beheer, de dynamische ontsluiting en het wetenschappelijk onderzoek van het historische erfgoed dat het resultaat is van die wisselwerking tussen religie, cultuur en samenleving
Lees verder

Benefietconcert "Hope for Kids" i.s.m. het Universitair Harmonieorkest (UHO)
Het Universitair Harmonieorkest Leuven (UHO) zorgt op donderdag 1 december met een 90-koppig studentenorkest voor een unieke avond ten voordele van maar liefst drie goede doelen die verbonden zijn aan de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen. Drie goede doelen waarin kinderen centraal staan. Het gaat om PraxisP Praktijkcentrum van de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, Fonds Dr. Pierre Vereecken en Transculturele traumazorg aan vluchtelingen.
Lees verder

Redirect team
Lees verder