Doorgaan naar hoofdcontent

IN BEELD. Lukas Dhont schittert aan zijde van partner Davy Parmentier op opening Film Festival Gent

HLN
IN BEELD. Lukas Dhont schittert aan zijde van partner Davy Parmentier op opening Film Festival Gent
Hij mocht op het Filmfestival van Cannes de Grand Prix in ontvangst nemen, en ook in Gent werd Lukas Dhont (31) op handen gedragen. Zijn langspeler 'Close' mocht er het Film Festival openen, en dat lokte heel wat bekend volk naar negenduust.
Lees verder

IN BEELD. Lukas Dhont schittert aan zijde van partner Davy Parmentier op opening Filmfestival Gent
Hij mocht op het Filmfestival van Cannes de Grand Prix in ontvangst nemen, en ook in Gent werd Lukas Dhont (31) op handen gedragen. Zijn langspeler 'Close' mocht er het Film Festival openen, en dat lokte heel wat bekend volk naar negenduust.
Lees verder

LIVE. Tienkoppig AC Milan incasseert nieuwe uppercut, Aubameyang maakt er 0-2 van
• Vierde speeldag groepsfase • Aftrap: 21u • Stamford Bridge • De Ketelaere geblesseerd, Origi begint op de bank
Lees verder

Canadees gerecht eist 12 jaar cel voor Nederlander die Canadese tiener tot zelfmoord dreef
De Canadese justitie eist 12 jaar cel voor de Nederlander Aydin C. voor onder meer afpersing en intimidatie van een Canadees meisje dat uiteindelijk zelfmoord pleegde. De aanklager noemt de daden van C. "moreel verwerpelijk", melden Canadese media over de zaak in New Westminster.
Lees verder

LIVE. Geplaagde Mbappé zet PSG op voorsprong - Juventus de boot in tegen Maccabi Haifa
• Champions League groep H
Lees verder

LIVE. Alles te herdoen: ook Benfica scoort vanop de stip
• Champions League groep H
Lees verder

Sofie wint 'De Schaal van Pascale': "Toont dat ik meer in mezelf moet geloven"
De 28-jarige Sofie De Cleene heeft 'De Schaal van Pascale' gewonnen. De Gents troefde in de finale van de wedstrijd finalisten Anaïs en Stephan af. De jury loofde haar creativitiet en "perfecte imperfectie".
Lees verder

'Murder She Wrote'-ster Angela Lansbury op 96-jarige leeftijd overleden
Britse actrice Angela Lansbury, bekend door haar rol van Jessica Fletcher in de tv-serie 'Murder, She Wrote', is op 96-jarige leeftijd overleden. Dat meldt haar familie.
Lees verder

LIVE. GOAL! Shakhtar opent al na 40 seconden in de tweede helft de score
• Champions League • Aftrap: 21u • Municipal Stadium • Shakhtar Donetsk-Real Madrid
Lees verder

LIVE. Hazard is het slachtoffer van snelle goal Shakhtar en moet al na 10 minuten in tweede helft naar de kant
• Champions League • Aftrap: 21u • Municipal Stadium • Shakhtar Donetsk-Real Madrid
Lees verder

Wim Helsen probeerde 'Allerslimste mens'-jurylid Pedro Elias ooit te wurgen: "En Bart Cannaerts deed niets"
Geen schijn van kans had Gilles De Coster in de finale tegen Danira Boukhriss Terkessidis. En zo wordt, na Lieven Scheire, Peter van de Veire en Geert Meyfroidt, alweer een winnaar van 'De slimste mens' getroffen door de vloek van 'De allerslimste mens': naar huis gespeeld worden na één of twee deelnames. Bart Cannaerts zal het worst wezen: hij gaat met een overwinning naar de zeventiende deelnames. Maar daar wacht Olga Leyers, die alles zal doen om het record van zus Ella te vrijwaren. Spanning, stress en sensatie verzekerd!
Lees verder

Hazard kan niet overtuigen en wordt nog voor het uur gewisseld bij Real, dat zich plaatst na late gelijkmaker bij Shakhtar
Carlo Ancelotti hangt Eden Hazard weer aan de haak. Real kon bij Shakhtar een eerste nederlaag van het seizoen maar net afwenden en verzekerde zich zo van een plek in de volgende ronde. Een Duivel overtuigde niet.
Lees verder

Hazard kan niet overtuigen en wordt nog voor het uur gewisseld bij Real, dat pas erg laat langszij komt bij Shakhtar
Carlo Ancelotti hangt Eden Hazard weer aan de haak. Real kon een eerste nederlaag van het seizoen maar net afwenden, bij Shakhtar. Een Duivel overtuigde niet.
Lees verder

PSG en Benfica houden het opnieuw op draw na 2 penalty's, Juventus de boot in tegen Maccabi Haifa
PSG en Benfica blijven gelijke tred houden in groep H. Net als vorige week was er geen winnaar in het duel tussen de Fransen en de Portugezen. Na twee penaltygoals werd het 1-1.
Lees verder

Thomas Meunier valt uit bij Dortmund, Man City lijdt na rode kaart Sergio Gómez (ex-RSCA) eerste puntenverlies in CL
Manchester City heeft z'n eerste puntenverlies geleden in de Champions League. De Citizens bleven op een 0-0-gelijkspel steken in Kopenhagen. Kevin De Bruyne werd een kwartier voor affluiten vervangen, Erling Haaland bleef de hele match op de bank. In dezelfde groep speelde Dortmund gelijk tegen Sevilla. Thomas Meunier viel bij de Duitsers uit met een spierblessure.
Lees verder

Thomas Meunier valt uit bij Dortmund, Man City lijdt na rode kaart Sergio Gómez (ex-RSCA) eerste puntenverlies in CL maar plaatst zich wel
Manchester City heeft z'n eerste puntenverlies geleden in de Champions League. De Citizens bleven op een 0-0-gelijkspel steken in Kopenhagen, maar dat bleek wel voldoende voor een ticket voor de volgende ronde. Kevin De Bruyne werd een kwartier voor affluiten vervangen, Erling Haaland bleef de hele match op de bank. In dezelfde groep speelde Dortmund gelijk tegen Sevilla. Thomas Meunier viel bij de Duitsers uit met een spierblessure.
Lees verder

Chelsea telt tienkoppig AC Milan in één kwartier uit, Origi krijgt tien minuten
Een vroege rode kaart nekte AC Milan. De Rossoneri, zonder de geblesseerde Charles De Ketelaere, gingen in eigen huis met 0-2 onderuit tegen Chelsea.
Lees verder

De Wever over vertrouwen in CD&V: "Geen perte totale maar wel hele ferme deuk"
N-VA-voorzitter Bart De Wever vindt het uitstel van de Septemberverklaring van partijgenoot en Vlaams minister-president Jan Jambon "een onverkwikkelijke passage". Aan VTM NIEUWS zegt hij dat "er een heel ferme deuk is geslagen in het vertrouwen in de CD&V, maar het is geen perte totale". De Wever wil de bladzijde omslaan en het werk van de Vlaamse regering verderzetten.
Lees verder

"Tot zijn 90 jaar heeft hij geweld gebruikt": Renzy vertelt in 'Jambers Back to the 90's' over de tiran die zijn vader was
In 1987 werd de moeder van Renzy vermoord door zijn eigen vader. Die werd nadien vrijgepleit op basis van "onweerstaanbare dwang" en deed in 1992 zijn verhaal bij Jambers. Nu, 35 jaar later, getuigt zijn zoon Renzy over hoe zijn vader tot zijn bittere eind een tiran bleef. "Zelfs de mensen van het rusthuis zeggen dat het onmenselijk was om hem te verzorgen."
Lees verder

Openbare aanklager laat aanklacht vallen in zaak 'podcastmoord', Amerikaan na 23 jaar definitief vrij
Een openbare aanklager van de Amerikaanse stad Baltimore heeft een aanklacht definitief laten vallen tegen een man die 23 jaar in de cel zat voor een moord die hij altijd heeft ontkend. De zaak kwam in 2014 al aan het licht tijdens een podcast van Amerikaanse onderzoeksjournalisten.
Lees verder