Doorgaan naar hoofdcontent

Honderdtal mensen op stille wake voor ‘prepper’ Yannick V. in Merksem

HLN
Honderdtal mensen op stille wake voor 'prepper' Yannick V. in Merksem
Een honderdtal vrienden en sympathisanten van Yannick V. heeft zich zondagavond om 19 uur aan Schouwburg Noord in Merksem verzameld voor een stille wake. De Antwerpenaar zou zwaarbewapend zijn geweest tijdens een huiszoeking in zijn woonst in Merksem, die fataal afliep.
Lees verder

Lamkel Zé viert assist tegen ex-club Antwerp op onnavolgbare wijze en provoceert na de match: "F*ck Antwerp"
Eén hoofdrolspeler in Kortrijk - Antwerp: Didier Lamkel Zé. De aanvaller pakte in minuut 21 uit met een mooie assist voor de openingsgoal van Avenatti. Maar vooral de viering mocht tellen: alsof hij net een wereldgoal had gemaakt, ging de Kameroener ostentatief voor het vak van Antwerpfans aan het juichen zoals alleen hij dat kan. Hij pakte een van de vele naar hem gegooide plastic bekertjes op, zette dat voor zich en sloeg dan even aan het mediteren.
Lees verder

LIVE. Duikt STVV de top 8 in met een zege tegen Eupen?
• Jupiler Pro League • Aftrap: 21u • Stayen • Speeldag 10
Lees verder

Onze reporter bezoekt Russische martelkamer in Izjoem: "Dit kunnen enkel beesten doen"
In de Oekraïense stad Izjoem, die in september werd bevrijd na zes maanden door de Russen te zijn bezet, vonden in die periode ook martelingen plaats. Dat was al bekend, maar nu zijn er ook beelden opgedoken van de martelkamers. VTM Nieuws-reporter Robin Ramaekers daalde af in een van die kamers. "Je krijgt er koude rillingen van als je er staat."
Lees verder

LIVE. Blijft Real Madrid, zonder de geblesseerde Courtois, foutloos tegen Osasuna?
Lees verder

Man in kritieke toestand na schietpartij in Beringen
Een man is zondagnamiddag levensgevaarlijk gewond geraakt na een schietpartij in Beringen.
Lees verder

10 ton koper én ruim 3 kilometer koperkabel gestolen bij bedrijven in Mariakerke
In de Industrieweg in Mariakerke is er de afgelopen weken op twee verschillende momenten ingebroken bij minstens twee bedrijven. De dieven gingen er aan de haal met een grote hoeveelheid koperkabels.
Lees verder

LIVE. 1-0! Scherpe voorzet van Vinícius waait binnen - Courtois ontbreekt door blessure
Lees verder

LIVE. STVV en Eupen gaan na zeer povere eerste helft rusten met 0-0
• Jupiler Pro League • Aftrap: 21u • Stayen • Speeldag 10
Lees verder

13 op 30 voor Anderlecht: op twee na slechtste start ooit
Vijf nederlagen op tien competitiematchen. 4 op 18. Zelden zag het er zo somber uit voor paars-wit. Op twee seizoenen na.
Lees verder

EU zal "krachtig" antwoorden op "vijandige" daden Nicaragua
De Europese Unie laakt de "ongerechtvaardigde" beslissing van Nicaragua om haar ambassadrice het land uit te zetten en de diplomatieke relaties met Nederland te verbreken. De EU zal deze "vijandige" daden "op krachtige en proportionele wijze" beantwoorden, zo stelt de hoge vertegenwoordiger van het Europees buitenlands beleid Josep Borrell zondag.
Lees verder

"Max is ook maar een mens": Verstappen en Red Bull lieten in Singapore zien dat ze niet onfeilbaar zijn
Red Bull liet zaterdag een serieuze steek vallen, tijdens de kwalificaties. Een dag later liet Max Verstappen (25) in de race zien dat hij ook niet onfeilbaar is. Geen titelfeest dus. Volgende week dan maar in Japan? Onze F1-watcher Jo Bossuyt blikt terug en vooruit. "Pérez bewees dat de Red Bull nog altijd de te kloppen auto is."
Lees verder

Meer dan 180 Russen krijgen bevel tot aanmelding voor legerdienst aan Georgische grens
Rusland heeft aan de Georgische grens al meer dan 180 mannen die het land willen ontvluchten een bevel tot aanmelding voor de legerdienst overhandigd. Dat meldt het Russische persagentschap Interfax zondag. De mannen probeerden het land te verlaten om te ontsnappen aan die legerdienst.
Lees verder

LIVE. Weinig beterschap na de pauze, krijgen we nog een doelpunt?
• Jupiler Pro League • Aftrap: 21u • Stayen • Speeldag 10
Lees verder

LIVE. 1-1! Kike García hangt de bordjes weer gelijk - Courtois ontbreekt door blessure
Lees verder

Zwembadoplichter opgepakt na 'uitstap' in Genk
De vermeende 'zwembadoplichter' Petrus Leistra zit in de cel. Hij zou afgelopen weekend opgepakt zijn in Genk, zo schrijft GVA. De vijftiger werd begin dit jaar nog veroordeeld tot één jaar cel wegens oplichting, fraude en witwassen in een ander dossier, maar wordt ook beschouwd als de spilfiguur in het dossier van Whoppa Pool waarbij mensen zwembaden bestelden en grotendeels betaalden, maar ze werden nooit betaald.
Lees verder

Geen akkoord over verlenging wapenstilstand in Jemen
De Jemenitische regering en de Houthi-rebellen zijn er niet in geslaagd om een akkoord te vinden over de verlenging van de wapenstilstand die sinds zes maanden geldt in het door de oorlog verwoeste land. Dat melden de Verenigde Naties zondag.
Lees verder

N'Dri bezorgt Eupen gouden driepunter op het veld van STVV
Eupen pakte in het slotkwartier een belangrijke driepunter (0-1) op bezoek bij STVV. N'Dri rondde een knappe counter via Peeters en Charles-Cook af.
Lees verder

Real Madrid blijft steken op gelijkspel tegen Osasuna - Courtois ontbrak door blessure, Hazard komt niet van de bank
Real Madrid is het maximum kwijt. De Koninklijke kwam in eigen huis niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen Osasuna. Karim Benzema miste een strafschop. Thibaut Courtois ontbrak door een blessure, Eden Hazard kwam niet van de bank.
Lees verder

Verkiezingsnederlaag voor nationalisten in Bosnië
Bij de verkiezingen voor het drie-presidentschap in Bosnië en Herzegovina zouden enkele nationalistische kandidaten een nederlaag hebben geleden. Dat berichten lokale media op basis van gegevens van de partijhoofdkwartieren, die al gedeeltelijke resultaten hebben ontvangen. De officiële uitslag wordt pas maandag verwacht.
Lees verder