Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Zottegem: Zottegem neemt deel aan nationale test BE-Alert

Zottegem neemt deel aan nationale test BE-Alert
Op donderdag 6 oktober voert BE-Alert, het alarmeringssysteem van het Nationaal Crisiscentrum, een nationale test uit. Samen met 225 andere steden en gemeenten neemt Zottegem hieraan deel. Alle info over BE-Alert vind je op www.zottegem.be/be-alert.
Lees verder

Leerkrachten in de bloemetjes
Elk jaar op 5 oktober wordt traditioneel 'Dag van de Leerkracht' gevierd. Ook voor leerkrachten in de Zottegemse scholen ging de dag niet ongemerkt voorbij. Het stadsbestuur bedankte hen persoonlijk voor hun dagdagelijkse inzet met een goedgevulde snoeppot.
Lees verder

Herinrichting Arthur Gevaertlaan
Vanaf maandag 10 oktober starten de werken in het kader van de herinrichting van de Arthur Gevaertlaan. De herinrichting van de straat met de gekende kleine rotonde en de smalle spoorwegdoorgang moet zorgen voor veiliger en vlotter verkeer richting het centrum, in het bijzonder voor fietsers en voetgangers. De werken zullen ongeveer een week duren.
Lees verder

Kom op en wandel in Zottegem
Van 20 oktober tot 1 november kan iedereen de actie 'Kom op en wandel in Zottegem' steunen door een 13,5 km lange route te wandelen en onderweg geld te storten ten voordele van Kom op tegen Kanker. Meter en peter van de Zottegemse actie zijn CĂ©line Dept en Michiel Callebaut, beter bekend als het populaire TikTok-duo CEMI.
Lees verder