Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Zonhoven: Oktober: maand van het bevolkingsonderzoek borstkanker

Oktober: maand van het bevolkingsonderzoek borstkanker
Vroegtijdige opsporing is de beste bescherming tegen borstkanker. Laat van je 50ste tot en met je 69ste elke twee jaar gratis een screeningsmammografie nemen. Zo kunnen afwijkingen in je borsten vroegtijdig opgespoord worden, lang voordat je er zelf iets van merkt.
Lees verder

Voorlopig rijbewijs 18 maanden online aanvragen
Sinds kort moet je niet meer bij het gemeentehuis langskomen voor de aanvraag van een voorlopig rijbewijs 18 maanden. Dit kan ook online gebeuren. Je hebt hiervoor wel een aantal documenten nodig. In de toekomst zullen ook de andere voorlopige rijbewijzen en rijbewijzen volgen.
Lees verder

Prijsuitreiking fotofietszoektocht 2022
Deze zomer namen 408 fietsers deel aan de jaarlijkse fotofietszoektocht van Toerisme Zonhoven. Zij moesten op een traject van ongeveer 25 km een 50-tal foto's lokaliseren. 184 deelnemers dienden een foutloos formulier in. De hoofdprijs, een gloednieuwe fiets, werd gewonnen door RenĂ© Vanderheyden.
Lees verder

Gratis bladafval naar recyclagepark en start winteruurregeling
Vanaf woensdag 2 november tot en met dinsdag 31 januari 2023 kan je gratis bladafval van het openbaar domein naar het recyclagepark brengen. Het moet gaan om zuiver bladafval van bomen. Vanaf die dag gaat ook de winteruurregeling in en sluit het recyclagepark elke dag om 16 uur.
Lees verder