Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Zonhoven: Gemeenteraad en raad maatschappelijk welzijn op 24 oktober

Gemeenteraad en raad maatschappelijk welzijn op 24 oktober
De gemeenteraad (GR) en de raad voor maatschappelijk welzijn (RMW) zijn de belangrijkste bestuursorganen van de gemeente. De raad regelt alles wat belangrijk is voor de gemeente Zonhoven en bespreekt ook de onderwerpen die worden opgelegd door de hogere overheid.
Lees verder

Besafe@home: opgelet met 'slimme toestellen'
Toestellen verbonden met het internet zijn niet altijd even veilig. Ontdek hier enkele basistips waarop je kan letten. Zo beperk je de kans dat dieven een inkijk in jouw huis kunnen krijgen. Wist jij bijvoorbeeld dat hackers via je robotstofzuiger een plattegrond van je woning kunnen bemachtigen?
Lees verder

Foto's onthaaldag nieuwe inwoners
Op 15 oktober vond de laatste onthaaldag voor nieuwe inwoners van dit jaar plaats. Tijdens de coronaperiode konden we hen niet persoonlijk verwelkomen. Daarom is er een inhaalbeweging gemaakt. Wie vanaf maart 2022 in Zonhoven is komen wonen, mag in het voorjaar zijn uitnodiging verwachten!
Lees verder

Laat je niet (be)vangen door CO!
Jaarlijks worden meer dan 1.000 mensen het slachtoffer van een koolstofmonoxide- of CO-vergiftiging. CO komt vrij bij een slechte verbranding van brandstoffen zoals gas, hout, mazout, kolen en petroleum. Het is een gas zonder reuk, kleur of smaak. Met deze tips hou je het veilig.
Lees verder