Doorgaan naar hoofdcontent

Gemeente Zonhoven: Film in GC Tentakel: King Richard

Film in GC Tentakel: King Richard
Wist je dat je in GC Tentakel van een breed filmaanbod kan genieten? Zo staat er op dinsdag 8 november de biografie 'King Richard' op het programma. Tennisvader Richard Williams bracht zijn dochters Venus en Serena naar de wereldtop van het tennis. Bekijk nu het hele aanbod en reserveer je tickets.
Lees verder

Kunstendag voor Kinderen
Elk jaar op de derde zondag van november viert Vlaanderen de 'Kunstendag voor Kinderen'. Ook in Zonhoven vieren we mee! Met de tentoonstelling 'In de voetsporen van kunstenaars', de kindervoorstelling 'Drrraai' van tout petit (3+) en een leuke workshop rond kleuterdans maken we er een mooie dag van.
Lees verder

Infoavond 'Jij en je puber'
Ze turen uren naar hun smartphone. Lopen stampend de trap op. En je mag je vooral niet moeien ... Herkenbaar? Met de puberteit van je kroost breekt een pittige periode aan. Via grappige anekdotes en praktische tips helpt auteur Sarah van Gysegem je op 9 november om het gezond en leuk te houden.
Lees verder

Dinsdagmenu: Chris Peeters
Zonhovenaar Chris Peeters is CEO van de hoogspanningsnetbeheerder Elia. Hij werd verkozen tot Trends Manager van het jaar 2021 en is de ideale man om eens een boompje op te zetten over het energiedebat. Plaats van afspraak: dinsdag 8 november om 20 uur in de bibliotheek. Schrijf je vooraf in.
Lees verder